Siromaštvo golova u Vijetnamu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 25.05.20. | 10:15

Danas je na rasporedu pet utakmica tamošnjeg Kupa.

Vijetnamci su se vratili nogometu i to kao rijetki s publikom. Broj ljudi na tribinama je ograničen, no bar je nogometna atmosfera. Danas je na rasporedu pet utakmica tamošnjeg kupa. Do sad smo vidjeli samo jedno iznenađenje, vidjet ćemo hoće li se tako i danas nastaviti…

Pogledajte TEČAJEVE na vijetnamski Kup.

NOGOMETNI TIP |12:00| Pho Hien – Thanh Hoa

Ova dva kluba su se sastala samo jednom do sad i to prošle sezone u borbi za plasman u prvu ligu. Slavio je tad Thanh Hoa i zadržao status prvoligaša, dok je Pho bez obzira na dobre partije ostao drugoligaš. Prvenstvo u tamošnjem nižem rangu još nije počelo pa ne znam stanje forme, no manje golova je uvijek opcija na ovim susretima.

NOGOMETNI TIP |12:00| Bin Phuoc – Dak Lak

Dvoboj drugoligaša, koje u prvenstvu dijeli sedam bodova, ali i pet mjesta na tablici. Trećeplasirani Bin je danas favorit, a posebno jer im je domaći teren u pravilu utvrda. Dak se ne može pohvaliti s rezultatima na stranu, u 10 utakmica ostvario je samo jednu pobjedu. Posljednjih pet međusobnih susreta donijelo je po pobjedu na obje strane i tri remija.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

kladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti