Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Šibenik danas predstavlja igrača koji godišnje zarađuje 850 tisuća eura

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 20.08.21. | 10:17

Dolazi na jednogodišnju posudbu iz Intera.

Christofer Attys danas će biti predstavljen kao novi igrač Šibenika, javljaju Sportske novosti.

20-godišnji Haićanin je član talijanskog velikana Intera protekle tri sezone, a jednu godinu je proveo na posudbi u SPAL-u gdje je igrao za mladu momčad. Inače, riječ je o središnjem veznjaku koji ne dolazi kao siguran prvotimac već će svoj status i minute prvo morati zaraditi.

Zanimljivo, Haićanin navodno godišnje zarađuje 850 tisuća eura u Interu, a nije potrebno naglašavati da neće Šibenčani biti ti koji će njegova primanja preuzeti na sebe.

Dolazak kapetana Indije Sandesha Jhingana već sad se pokazao fantastičnim marketinškim potezom, a isto se nadaju u Šibenik u i za dovođenje Attysa. Naravno, sigurno da im je važnije da oni budu kvalitetni na terenu nego da doprinose broju lajkova i komentara na društvenim mrežama.

Šibenčani na raspolaganju imaju popriličan broj središnjih veznjaka, a jedna od posljednjih prinova na tom mjestu je Englez Alexander Cvetković koji je na Šubićevac stigao iz Fole Esch. U mlađim uzrastima Cvetković je igrao za klubove kao što su West Ham, Tottenham, Manchester United, Norwich i Wigan, a u Luksemburgu je proveo cijelu svoju dosadašnju karijeru. Naravno, što se tiče seniorskog nogometa.

Istaknimo za kraj kako Attys neće biti u konkurenciji za nedjeljnu utakmicu protiv Rijeke na Rujevici.



Tagovi

NK ŠibenikIntertransferiLjetni prijelazni rokposudba

Ostale Vijesti