Sevilla tek u sudačkoj nadoknadi stigla do sva tri boda, Atleticu tek bod protiv fenjeraša

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 01.03.20. | 19:17

Uoči utakmice svih utakmica odigrao se ostatak La Lige.

Domaćin je stigao u vodstvo već u 13. minuti, a strijelac je bio En Nesyri koji je lijepo iskoristio asistenciju Torresa. Kada su već svi čekali kraj prvih 45 minuta, domaćin povećava svoje vodstvo. Ponovno je asistent Torres, ovoga puta nakon dobro izvedenog udarca iz kuta, a na prvoj vratnici najviše skače Ocampos koji u sudačkom dodatku vremena dovodi svoju momčad do novog povećanja s kojim se u konačnici i otišlo na predah.

Iako su svi očekivali da će Sevilla rutinski odraditi drugo poluvrijeme, svjedočili smo jednoj potpuno ludoj utakmici.

Prvo je u 54. minuti vratar gostiju Herrera dobio izravni crveni karton jer je namjerno igrao rukom van svojeg 16-erca i time spriječio igrače Seville u ozbiljnom pokušaju da dođu do trećeg pogotka. Svi su očekivali kako je utakmici došao kraj, ali onda – ludnica!

Osasuna s igračem manje prvo smanjuje na 2:1 u 64. minuti preko Hernandeza kojem je za pogodak asistirao Torres, da bi onda u 74. minuti asistent za prvi pogodak gostiju realizirao najstrožu kaznu pa se tako u završnicu utakmice ušlo s rezultatom 2:2.

Ipak, u trećoj minuti sudačke nadoknade, Sevilla stiže do sva tri boda, a svoj drugi pogodak na susretu zabio je En Nesyri koji je zabio pogodak u situaciji kada je 14 igrača obaju momčadi bilo u kaznenom prostoru gostiju.

Ovom pobjedom Sevilla je stigla do trećeg mjesta, dok je Osasuna ostala na 12. mjestu.

Od ostalih susreta valja istaknuti remi Atletico Madrida na gostovanju kod fenjeraša lige Espanyola.

Domaći sastav poveo je autogolom Savića u 24. minuti, ali je Saul u drugoj minuti vratio stvari na početak fantastičnim volejom s vrha 16-erca. Zanimljivo, Espanyol, koji je trenutno posljednja momčad španjolske La Lige, ovog je četvrtka pobijedio u utakmici Europske lige protiv Wolverhamptona, da bi danas umalo došli do sva tri boda protiv moćnog Atletica, a sve je to samo pokazatelj koliko je La Liga jaka liga.

Athletic Bilbao na domaćem je terenu upisao minimalnu pobjedu protiv Villareala, a jedini pogodak na utakmici zabio je Raul Garcija iz kaznenog udarca u 56. minuti.

Dodajemo za kraj kako je  utakmica između Mallorce i Getafea završila milinamlnom pobjedom gostiju, a jedini pogodak na utakmici zabio je Nemanja Maksimović u 67. minuti.

(foto:Reuters)

 


Ostale Vijesti