Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Senzacija na pomolu: Soudani raskinuo s Olympiacosom i vraća se u Hrvatsku!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 26.01.21. | 07:46

Mr.Derby će u srijedu na Maksimiru biti u ulozi slobdnog igrača, ali to bi se uskoro moglo promijeniti

Senzacija na pomolu!

Prema najnovijim informacijama Sportskih novosti, El Arabi Hilal Soudani raskinuo je ugovor s grčkim velikanom Olympiacosom te odnedavno uživa status slobodnog igrača.

Iako je s trenutno vodećom momčadi grčkog prvenstva imao važeći ugovor do kraja sezone, on je ranije od očekivanog raskinut na obostrano zadovoljstvo. Soudani je prije dolaska u Grčku igrao za Nottingham Forest u kojeg je došao baš iz zagrebačkog Dinama u transferu vrijednom tri milijuna eura, ali je nakon samo godinu dana napustio Otok pa je tako od ljeta 2019. godine član najtrofejnijeg grčkog kluba.

Posljednjih nekoliko sezona Alžirac ima povećih problema s ozljedama pa se tako nikako nije uspio nametnuti u Pireju kao član udarnih 11, a ove sezone je u grčkoj Super ligi skupio tek pet nastupa i dva pogotka.

Sportske novosti pišu kako će 'Mr.Derby' ove srijede biti na Maksimiru u ulozi gledatelja, ali to bi se uskoro moglo promijeniti. Naime, navodno je za njegovim uslugama zainteresiran jedan hrvatski klub, ali pomalo nerealno bi bilo da je riječ o bilo kojem drugom klubu osim Dinama.

Soudani je jedan od, ako ne i najboljji, stranac u povijesti Dinama i HNL-a, a za Modre je u svim natjecanjima skupio 86 pogodaka i 54 asistencije u 196 nastupa. Za reprezentaciju Alžira, u kojoj je debitirao sredinom 2011. godine, skupio je 51 nastup i 23 pogotka.


Tagovi

El Arbi Hillel SoudaniSoudaniDinamo Zagrebtransferinogometni transferialžirska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti