Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

SASTAVI (Rudeš – Rijeka): Sopić kreće s Ivanovićem, Pašalićem i Galešićem na klupi

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 01.10.23. | 14:15

Utakmica počinje u 15.15 sati, a prijenos je na Max Sportu 1 i HTV 2.

Nogometaši Rudeša danas će protiv Rijeke pokušati doći do svoje prve prvenstvene pobjede u ovoj sezoni. Momčad Tonija Golema, a ranije Roberta Prosinečkog, je prvi ‘kvartal’ zaključila sa samo jednim osvojenim bodom, dok je Rijeka trenutno na drugom mjestu s čak 15 bodova više od svojeg današnjeg protivnika.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Obje momčadi su ovog tjedna slavile u Kupu pa tako na krilima dobre atmosfere – kod jednih više, kod drugih manje – će danas pokušati doći do pozitivnog rezultata. U Rudešu bi se na remi gledalo kao veliki uspjeh, dok bi s druge strane sve osim pobjede Rijeke bilo razočarenje za Sopića i njegove trupe.

Treneri Golem i Sopić odlučili su se za sljedeće početne postave:

Rudeš (3-4-3): Kralj - Matić, Pavlović, Pavlek - Tomečak, Srbljinović, Pasariček, Pešić - Petković, Špeljak, Latković

Rijeka (4-2-3-1): Labrović - Smolčić, Mitrović, Dilaver, Goda - Selahi, Hodža - Fruk, Janković, Pjaca - Yansane

Sopić je na klupi ostavio Galešića, Pašalića i Ivanovića, koji su u proteklim utakmicama redovito bili starteri, a svoje mjesto od prve minute dobili su Emir Dilaver i Momo Yansane.

Prijenos utakmice je na Max Sportu 1 i HTV 2.

Glavni sudac utakmice je Dario Bel (Osijek), pomoćnici su Dino Knez (Osijek) i Ivan Janić (Ilok), dok je četvrti sudac Antoni Škobić (Osijek). VAR sudac je Patrik Kolarić, dok je AVAR Ivan Starčević (Bjelovar). Delegat utakmice je Jurica Mihalj (V. Mlaka), kontrolor suđenja Zlatko Šimčić (Koprivnica), dok je povjerenik za sigurnost Miroslav Cindrić.



Tagovi

HNK RijekaRijekaNK RudešHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti