Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

SASTAVI (Lokomotiva – Rijeka): Čabraja i Jakirović bez iznenađenja u početnih 11

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.02.23. | 16:08

Utakmica se igra od 17.10 sati u Kranjčevićevoj (MAXSport 1)

Sjajnu utakmicu očekujemo danas u Kranjčevićevoj gdje Lokomotiva u sklopu 22. kola HNL-a dočekuje goropadnu Rijeku. Iako je momčad s Kvarnera u drugom dijelu sezone osvojila 10 od mogućih 12 bodova, ulogu blagog favorita ima domaćin koji je u posljednje dvije utakmice svladao Osijek (1:0) i Šibenik (4:0).

Sudar je ovo 7. i 8. momčadi prvenstva koje su bodovno i učinkom izjednačene. I jedni i drugi skupili su sedam pobjeda, četiri remija i 10 poraza, s tim da je gol razlika ipak na strani domaćina (29-31 – 24-30). Ni jedan ni drugi trener nemaju problema s kartonima i ozljedama, stoga bismo danas trebali vidjeti ono najbolje od jednih i od drugih. Prava nogometna predstava i sportski okršaj!

Stigao je službeni zapisnik, evo za koga su se odlučili treneri Silvijo Čabraja odnosno Sergej Jakirović:

Lokomotiva (4-2-3-1): Čavlina – Cipetić, Mersinaj, De Haas, Milićević – Marić, Bubanja – Aliyu, Stojković, Pivarić – Kulenović

Rijeka (4-3-3): Labrović – Veiga, Dilaver, Galešić, Vukčević – Selahi, Hodža – Ampem, Janković, Marin - Frigan

Drugu utakmicu zaradom Riječanima će pravdu dijeliti Patrik Kolarić (Čakovec). Njegovi pomoćnici bit će Ivan Janić (Ilok) te Deni Grofelnik (Valpovo), dok je četvrti sudac Dario Kulušić (Šibenik). U VAR sobi bit će Mario Zebec (Cestica), dok je uloga AVAR-a pripala Kristijanu Novoselu (Valpovo).(G)


 


Tagovi

NK LokomotivaHNK RijekaKranjčevićeva ulicaSilvijo ČabrajaSergej Jakirović

Ostale Vijesti