Šaka u lice de Laurentiisu: Napoli ostaje bez sve trojice napadača

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.04.20. | 12:10

Dvojica bi trebali pojačati izravne konkurente.

Pobuna igrača Napolija protiv predsjednika Aurelija de Laurentiisa imat će dalekosežne posljedice za klub. Vrlo je izvjestan odlazak ne jedng, niti dvojice, nego čak trojice napadača iz redova momčadi Gennara Gattusa, što će Napolitance ostaviti praktički bez pravog golgetera u momčadi.

Fernando Llorente sa 35 godina na svojim leđima već je ranije preko neslužbenih kanala dao do znanja da će praktički sigurno napustiti San Paolo. Ugovor mu traje još godinu dana i praktički je sigurno da će se vratiti u domovinu.

S tim odlaskom de Laurentiis i Gattuso se mogu lako pomiriti, međutim, preostala dvojica napadača zadat će im prave glavobolje.

Kako prenose talijanski mediji, Inter je poslao ponudu Driestu Mertensu prema kojoj će u dvije godine ugovora zarađivati tri milijuna eura po sezoni. Nerazzurri su ponudili milijun eura više na godišnjoj razini, ne računajući dodatne bonuse.

Belgijac će za dva tjedna napuniti 33 godine i želi ostvariti još jedan unosan ugovor prije nego uđe u zadnju fazu igračke karijere. Ugovor s Napolitancima mu ustječe u lipnju ove godine, što znači da će bez odštete napustiti klub u kojem je proveo sedam godina, nakon što je stigao iz PSV Eindhovena.

 

 

Uprava Juventusa je potpuno poduprla ideju Maurizija Sarrija o potpisu 26-godišnjeg napadača Arkadiusza Milika, a sportski direktor Fabio Paratici već je dobio načelno zeleno svjetlo od igračevog zastupnika. U prilog ovoj informaciji ide i činjenica da Milik već odavno odbija produžiti ugovor koji ga na San Paolo veže do 2021. godine, što znači da će ga de Laurentiis biti primoran prodati ovog ljeta ukoliko želi na njemu nešto zaraditi.

Milik je puno veći zalog za budućnost, a s obzirom da je i Stara dama izravan konkurent Napoliju, ukoliko Milik doista ode u Torino, a Mertens u Milano, bit će to "šaka u lice" predsjedniku de Laurentiisu koji će u konačnici požaliti ovosezonski loš odnos s igračima.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Aurelio De LaurentiisArkadiusz MilikDries MertensFernando Llorente

Ostale Vijesti