Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Rudeš za dolazak Hajduka povećao cijenu ulaznice, naplaćuje i printanje tri eura

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.08.23. | 09:54

Jako zanimljiva pravila za ulazak na stadion

Iza nogometaša Rudeša jako je loš ulazak u sezonu. U prva četiri prvenstvena kola nisu osvojili ni bod, a iako su pružili solidnu igru u fazi napada, obrana pušta na sve strane i primila je već 13 golova. Stoga je u ovom trenutku Rudeš najizgledniji kandidat za ispadanje, no sezone je duga i još se nekoliko puta situacija može promijeniti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvu priliku za skupljanje bodova, momčad pod vodstvom Roberta Prosinečkog imat će u nedjelju, 20. kolovoza, kada će na stadionu u Kranjčevićevoj ulici dočekati vodeći Hajduk. Iz kluba su objavili i sve detalje vezane za prodaju ulaznica za navedeni dvoboj. Malo je reći, zanimljive detalje.

Naime, iz kluba inzistiraju da je uvjet ulaska na stadion isprintana ulaznica, što je pomalo i nevjerojatno u 2023. godini, kada se sve više teži ka tome da se ulaznice kupuju online, pohrane na pametnom telefonu i skeniraju putem QR koda koji se nalazi na ulaznici. Posebno iz razloga jer se ulaznice za utakmice Rudeša mogu kupiti i online, ne samo na ticket pointu u Kranjčevićevoj. Za sve navijače koji kupe ulaznice putem interneta, a ne isprintaju ih sami, klub nudi opciju printanja na blagajni na dan utakmice, a ispis košta tri eura.

Inače, cijena ulaznica je 15 eura i u internetskoj prodaji su samo ulaznice za zapadnu tribinu, koja je rezervirana za navijače Rudeša. Iz kluba su poručili kako nije moguć ulaz na domaću tribinu s obilježjima gostujućeg kluba. Detalje oko prodaje ulaznica za istočnu tribinu, na kojoj će biti smješteni navijači Hajduka, još uvijek nisu objavljeni.

Za kraj dodajmo i kako će ovo biti druga domaća utakmica Rudeša u novoj sezoni, a u odnosu na prvi dvoboj i gostovanje Osijeka u Kranjčevićevoj, ulaznice su poskupjele za 50 posto. Naime, za taj dvoboj karta za zapadnu tribinu koštala je 10 eura, dok je za istočnu tribinu bilo potrebno izdvojiti osam eura. (I.M.)



Tagovi

NK RudešKranjčevićeva ulicaulaznicenavijačiHajdukHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti