Goran Kovacic
Goran Kovacic

Rijeka u Kranjči: Na noge jednoj od najneugodnijih momčadi sezone (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 07.08.22. | 08:04

Utakmica u Zagrebu kreće u 21 sat

Rijeka danas gostuje kod Lokomotive na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, u utakmici četvrtog kola HNL-a. Utakmica je na rasporedu u 21 sat, a izabranici Dragana Tadića imat će težak zadatak.

Iako je u donjem domu najboljeg razreda domaćeg nogometa, Lokomotiva se nametnula kao jedan od najtežih takmaca ove sezone. Naime, u prva tri kola Lokomotiva je upisala pobjedu protiv Osijeka, a i u dva poraza (Dinamo, Šibenik) bila je na pragu velikih iznenađenja. Osobito kada se radilo o težim protivnicima, odnosno, Osijeku i Dinamu. S druge strane, Rijeka je upisala pobjedu protiv Šibenika (ne pretjerano uvjerljivu), a s Goricom je remizirala 1:1, dok je Jadranski derbi s Hajdukom bio odgođen.

(2.50) Lokomotiva (3.35) Rijeka (2.80)

Rijeka i Lokomotiva su u četiri utakmice prošle sezone podijelile bodove. Po dvije pobjede upisala je svaka momčad, jednu na domaćem terenu i jednu na gostovanju.

„Očekujemo zahtjevnu utakmicu. Vidimo kako ide prvenstvo da su sve utakmice teške, da favorit možeš biti jedino na papiru. Ovaj tjedan ušli smo u normalan ritam rada, očekujem protiv Lokomotive dobru prezentaciju“,  rekao je Dragan Tadić u najavi utakmice protiv Lokomotive.

"Rijeka je jedna kvalitetna ekipa koja je imala određenih promjena tokom ovog prijelaznog roka. Doveli su nova imena, nova pojačanja. Mislim da su i dalje među najkvalitetnijim ekipama u ligi. Teško je kazati kakvu utakmicu možemo očekivati, no mislim da će Rijeka isto kao i mi ući u utakmicu otvorenog garda i tražiti bodove, i mi tražimo bodove, tako da vjerujem kako će utakmica svakako biti vrlo zanimljiva", rekao je trener Lokomotive Silvio Čabraja, napomenuvši:

„Marić se vratio nakon suspenzija, Pivarić trenira normalno i konkurira za početnu ekipu. Nažalost, izgubili smo Aliyua na tri, četiri tjedna, zbog ozljede u Šibeniku. no manje više zdravstveno stanje je vrlo zadovoljavajuće.“

(2.50) Lokomotiva (3.35) Rijeka (2.80)

Utakmicu sudi Dario Bel (Osijek), a pomagat će mu Marjan Tomas (Osijek), Kristijan Novosel (Valpovo) i Ivan Matić (Osijek). U VAR sobi je Igor Pajač (Zelina), a AVAR Ivan Mihalj (V. Gorica).

Mogući sastavi:

Lokomotiva (4-2-3-1):


Rijeka (4-2-3-1):


HNL, 4. kolo

Petak, 5. kolovoza:

Varaždin - Dinamo 1:1

Subota, 6. kolovoza

Slaven Belupo - Šibenik, 0:0

Istra 1961 - Osijek, 1:0

Nedjelja, 7. kolovoza

Lokomotiva - Rijeka, 21.00

Odgođeno

Hajduk – Gorica


 

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Lokomotiva ZagrebHNK RijekaHNLPrva HNLPrva nogometna liga

Ostale Vijesti