Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Rajko Vidović debitira na klupi Gorice u Varaždinu (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 30.03.24. | 08:00

Novi trener Gorice vodit će svoju prvu utakmicu s klupe prvoligaša iz Turopolja na utakmici s Varaždinom.

Varaždin će u subotu dočekati Goricu koja dolazi s novim trenerom na klupi. Međutim, Nikola Šafarić na to gledao kao još jedan izazov za svoju momčad.

“Želimo se nametnuti od prve minute i neka protivnik bude taj koji će se baviti nama a ne obrnuto”, poručio je trener Varaždina koji je imao određenih problema s obzirom na to da je dobar dio kadra bio po reprezentativnim akcijama. S druge strane, Varaždin i nema nekih većih problema s izostancima. Zna se kako neće biti Luke Jelenića koji ima tri žuta kartona, odnosno Vukušića koji je na listi ozlijeđenih.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gorica nije imala problema s kadrovima koji su u reprezentaciji a pauza je iskorištena kako bi Rajko Vidović upoznao momčad koju je preuzeo nakon odlaska Dinka Jeličića.

“Dobro ih poznajem jer sam i prije gledao veliku većinu njihovih utakmica. Radili smo jako ovih desetak dana, a najvažnije je bilo vratiti samopouzdanje jer ova je momčad koja je pobjeđivala Dinamo i Hajduk u ovoj sezoni”, naglasit će novi strateg Gorice dodavši kako mu je neka osnovna ideja da mu momčad igra visoki presing i sprečava suparnika u kombinatorici.

Što se suparnika tiče, Vidović je rekao da su svjesni dobrog ritma Varaždina, snage domaćeg terena ali da su i optimist. Novi trener Gorice ne računa na Ndockyta koji se još uvijek oporavlja, dok su ostali na raspolaganju.

Dvoboj na stadionu Varteksa sudi Dario Bel (Osijek). Pomoćnici su Kristijan Novosel (Valpovo) i Dario Kolarević (Osijek). Četvrti sudac je Domagoj Kurtović iz Osijeka, VAR je Ivan Bebek (Rijeka) a AVAR Anto Marić (Zagreb).

Dvoboj počinje u 14.50 sati uz prijenos na MAXSPORT 1.

OČEKIVANE POSTAVE:

Varaždin (4-3-3)

Gorica (4-1-4-1)



Tagovi

NK VaraždinHNK GoricaHNLHrvatska nogometna ligaNikola ŠafarićRajko Vidović

Ostale Vijesti