„Raiola mi je rekao da idem u Nicu, a ja nisam ni znao da tamo postoji klub“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.04.20. | 21:27

S Balotellijem nikada nije dosadno.

Mario Balotelli definitivno je jedan od najkontroverznijih nogometaša na svijetu, ali s Talijanom barem nikada nije dosadno. Iako ima tek 29 godina, igrao je za brojne velikane kao što su Inter, Manchester City, Milan, Liverpool, Marseille. Trenutno je član Brescije s kojom drži začelje Serie A, a u druženju s pratiteljima na Instagramu prisjetio se transfera u kojem je skoro završio u Juventusu. 

"Adriano Galliani htio me u Milanu. Nakon Manchester Cityja trebao sam i u Juventus i sve je bilo u redu oko toga, ali onda se Galliani upleo i kad sam čuo da je Milan zainteresiran za mene, otišao sam tamo. Kao što znate, obožavatelj sam Milana i slijedio sam srce. Tada je Milan bio sedmi ili osmi na tablici pa se činilo pametnije da odem u Juventus koji je bio prvi, no Milan mi je u srcu", rekao je pa dodao:

"Da budem iskren, volim i Inter. Juventus bi bio praktičan izbor i razmišljao sam o tome, no odabrao sam srcem."

Transfer u Nicu ponovno mu je pokrenuo karijeru, počeo je igrati dobro u Ligue 1.

"Mino Raiola mi je rekao da idem u Nicu, a ja nisam ni znao da tamo postoji klub! Čim sam stigao, bio je to tako spektakularan grad. Došao sam iz Liverpoola i Milana, imao sam tu ozljedu koja se vukla, tako da sam iskreno bio usran. Imao sam ponude dva engleska kluba i Nice, ali nisam bio tako psihološki jak kao sad pa se nisam ni mogao potruditi da živim u Engleskoj. Svi koje sam sreo u Nici su bili srdačni prema meni, bilo je tako lijepo, a onda su stigli i neki odlični igrači pa to nije bila loša momčad."

Najstrastveniji navijači su mu bili oni iz Marseillea, a upitali su ga i gdje se vidi za 20 godina.

"Nemam pojma. Da sam trener. Imam malo prgav karakter pa ne znam kako bih reagirao kada bi neki mladić bio nepristojan prema meni. Nepristojnost me izluđuje inače, a gdje još da budem glavni. Možda bih volio raditi s djecom više od profesionalaca."

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Mario BalotelliSerie A

Ostale Vijesti