Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Radeljić: „Sušak je napravio razliku, a Murić je klasa”; Mladina: „Opet ne mogu biti nezadovoljan”

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.04.24. | 22:49

Na zapadu Zagreba gledali smo sjajnu i vrlo sadržajnu utakmicu

Nogometaši Slaven Belupa prekinuli su neugodan niz od osam utakmica bez pobjede. Slavili su na gostovanju kod Rudeša s 3-1, a taj poraz ujedno je označio i kraj svih nadanja Rudeša u ostanak u ligi.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon utakmice, trener Farmaceuta Ivan Radeljić podijelio je svoje dojmove.

"Psihološki jako teška utakmica za nas. Rudeš je bio dosta neopterećen i samim time lepršav, nezgodan protivnik. Na početku dosta teško nama, ali neki ulasci unijeli su za nas pozitivnu energiju i tako izvukli utakmicu i na tome im čestitam", rekao je Radeljić i dodao:

"Moram istaknuti Ivana Suška, koji je branio sve što je mogao i trebao, a i što nije morao. Jednostavno je odigrao pravu utakmicu, napravio je razliku u našu korist. Naravno, skupa s Robertom Murićem, koji je ipak klasa."

Davor Mladina ovako je vidio dvoboj na zapadu Zagreba.

"Bili smo dobri tijekom vrijeme utakmice, kasnije nam se dešava "rupa" u trajanju od pola sata, koju je Slaven Belupo iskoristio. Stvorili smo dovoljan broj šansi, nismo ih iskoristili i Murić i vratar Sušak su napravili razliku. Generalno opet ne mogu biti nezadovoljan. Mladi igrači dobivaju prilike i dobro je što pokazuju da mogu biti nosioci u jednom trenutku", rekao je Mladina.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLNK RudešRudešSlaven BelupoIvan RadeljićDavor Mladina

Ostale Vijesti