Prvo ruski huligani, sad i stadion: Pogledajte u kakvim uvjetima Rostov dočekuje United sutra! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.03.17. | 17:48

Neće biti lako Mourinhu i momčadi sutra...

Sutra nas očekuje veliki dvoboj osmine finala Europske lige između Rostova i Manchester Uniteda, a Englezi su danas odradili trening na travnjaku stadiona Olimp2.

Na tom travnjaku se nije igralo od zimske pauze, što je ostavilo traga na travnjaku itekako oštećenom oštrom zimom koja vlada u Rostovu. Primjerice, domaća ekipa svoje treninge održava na drugom stadionu kako bi izbjegli dodatna oštećenja travnjaka.

 "Rekao sam ljudima iz Uefe da je nedopustivo igrati u ovakvim uvjetima, na što su mi oni odgovorili da je sve u redu jer su igrači osigurani", ljutito je poručio Mourinho.

Mogao je samo poručiti igračima da na treningu izbjegavaju dijelove terena koji su najgore pogođeni zimom, a Mata, Herrera i Rojo su sami demonstrirali koliko malo je trave, a koliko je tvrdih dijelova od kojih se inače teška nogometna lopta odbija  kao od betona.

To je potencijalno ugrožavajuće za zdravlje igrača, ali Daley Blind ne razmišlja o tome:

"Moram priznati da je travnjak zaista u očajnom stanju, ali nama to ne može biti isprika. Mi smo došli pobijediti i to moramo ostvariti. Istina je i to da je čak ugrožena i sigurnost igrača, ali ne smijemo o tome razmišljati".

Spomenimo da je i u daleki Rostov na Donu stiglo i oko 500 navijača Uniteda, koji su zbog tenzija između engleskih i ruskih huligana na Euru u Francuskoj dobili detaljne upute gdje se mogu kretati i to bez obilježja.

(Foto: screenshot)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Ostale Vijesti