Poznato u kojem bi klubu Pjaca mogao dočkati početak sljedeće sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.04.20. | 09:53

Potvrdio igračev agent.

Povremeni hrvatski reprezentativac ove je zime stigao na posudbu u redove najtrofejnijeg belgijskog kluba s kojim je dogovorio šestomjesečnu posudbu s tim da bi se ona mogla produljiti na dodatnih godinu dana ukoliko obje strane budu zadovoljne.

Iako se u početku mislilo da će se Pjaca vratiti u Juventus na kraju ove sezone budući da nije odigrao dovoljan broj utakmica kako bi ga struka Anderlechta dovoljno dobro procijenila, sada se priča ipak okrenula te bi, sudeći prema posljednjim informacijama, Pjaca i sljedeću sezonu mogao odigrati u Jupiler Pro ligi.

Marko Pjaca jedan je od najvećih hrvatskih talenata, a njegov je prelazak iz Dinama u Juventus i dalje najveći izlazni transfer u povijesti HNL-a.

Ipak, radi raznih problema s ozljedama, Marko se nikako nije uspio nametnuti za svoje mjesto pod suncem u redovima Stare dame pa je tako za Bianconere skupio svega 24 nastupa. Iako je njegova belgijska avanutra započela dobro, ona je radi koronavirusa prije od očekivanog završila, ali posljednja pisanja govore kako će srebrni Vatreni ipak imati mogućnost pokazati sve što može u dresu belgijskog velikana koji će ga i dogodine zadržati u svojim redovima.

 

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

 

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Marko Pjaca

Ostale Vijesti