Poslastica s vrha i derbi začelja

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.05.20. | 11:14

U Turkmenistanu se igraju prve tri utakmice šestog kola…

Nogomet se polako, ali sigurno vraća na sportsku mapu svijeta. No, dok mnoge zemlje tek najavljuju nastavak prvenstava u Turkmenistanu se ono igra bez prekida. Danas su na rasporedu prve utakmice šestog kola u kojim ćemo pratiti dva derbija  dijametralno suprotne kvalitete. U prvom se susreću fenjeraši, dvije ekipe o kojih je teško izabrati goru. Dok je zadnja utakmica na rasporedu, dvoboj sa samog vrha, u kojem aktualni prvak dočekuje zahuktali Asgabat.

NOGOMETNI TIP |14:00| Merw – Nebitci

Susret ekipa s dosta lošom formom i identičnim omjerom,četiri poraza i tek jedna pobjeda. Također, obje momčadi imaju problema s realizacijom, pogotovo se tu ističe domaćin koji je do sad zabio samo jedan gol. Tradicija međusobnih susreta također nalaže manje golova, od deset susreta samo je tri puta došlo 3+.

NOGOMETNI TIP |14:15| Shagadam – K. Asgabat

Još jedan susret neefikasnih momčadi. U prvih pet kola na utakmicama obje ekipe nije viđen tip 3+. Rezultati su im promjenjivi pa je teško prognozirati pobjednika, no manje golova je tip koji treba uzeti u obzir.

NOGOMETNI TIP |15:30| Altyn Asyr – Asgbat

Domaćini su i dalje ne poražen, ali teško dolaze do pobjede. Na zadnja tri susreta su remizirali. Gosti su loše otvorili sezonu, ali su u posljednja tri kola uzeli devet bodova i tako uhvatili formu pred derbi s prvakom Turkmenistana. Altyn je ipak veliki favorit, a to pokazuje i tradicija jer su na sedam pobjeda iz deset susreta protiv današnjeg rivala. No, u istom razdoblju Asgbat samo tri puta nije tresao mrežu favorita, a s obzirom na formu mogao bi to danas i ponoviti. Očekujemo utakmicu s dosta golova.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

kladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti