Pjaca se vraća za gradski derbi: Imamo puno stvari koje želimo

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.02.16. | 13:58

Nogometaši Dinama u nedjelju gradskim derbijem protiv Zagreba otvaraju nastavak domaćeg prvenstva.

Čekamo nastavak prvenstva s velikom željom i veselimo se utakmici. Nadamo se da će vremenske prilike biti bolje i da ćemo igrati normalnu utakmicu“, rekao je na konferenciji za novinare trener 'Modrih' Zoran Mamić, upozoravajući kako im neće biti lagano igrati protiv fenjeraša 'Pjesnika'.

Kako god to izgledalo na ljestvici, oni su nam u prošlim utakmicama često stvarali dosta problema. Naše igre u Kranjčevićevoj također nisu bile prave i očekujem da to ovoga puta bude na visokom nivou“.

Mamić neće u nedjelju imati sve igrače na broju.

Rog ima kartone, a Taravel, Henriquez, Gonçalo, Pivarić i Ademi su van kadra“.

Mamić je najavio kako će utakmicu početi Stojanović, a očekuje se i povratak Sigalija, a posebno veseli i povratak Marka Pjace:

On je već u Španjolskoj intenzivno radio s momčadi i individualno, tako da fizički nije upitan, a nogometni dio naravno nije na razini. Sretni smo što će konkurirati za utakmicu sa Zagrebom“.

Dinamo je nastavak sezone otvorio pobjedom u Zaprešiću u Kupu sredinom tjedna.

Nakon jedne službene utakmice je teško govoriti o kontinuitetu, ali ta je utakmica bila jako dobra. Igrači su pokazali što smo od njih tražili i sada očekujem nadogradnju iz utakmice u utakmicu“, kazao je Mamić te izdvojio ciljeve za proljeće.

Imamo puno stvari koje želimo. Mi smo u Sloveniji na ljetnim pripremama radili više na obrani jer nas je čekala europska sezone, a sada smo u Španjolskoj ipak nešto više radili napadački dio jer više nema Europe tako da očekujem da se poboljšamo i u tom segmentu. Naravno, ako gledamo daleko i prema ljetu onda želimo zadržati ekipu na okupu i pojačati se na lijevom beku i zadnjem veznom gdje smo ostali bez nekih igrača“.

Pohvalio je klub kada je u pitanju prijelazni rok.

Nije to natjecanje i nema nagrade za to, ali po meni je Dinamo napravio najbolji posao jer smo zadržali 99 posto momčadi, priključili brojne mlade igrače i doveli Petra Stojanovića na poziciji koju smo htjeli. Što se tiče Rijeke i njihovih pojačanja, moram reći da površno znam igrače koje su doveli i vrijeme, igre i rezultati će pokazati koliko su se dobro pojačali. Mi se trebamo koncentrirati na nas i biti pravi“.

Utakmica 22. kola 1. HNL između Zagreba i Dinama igra se u nedjelju s početkom u 17 sati.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Zoran MamićPrva HNLZagrebDinamo Zagreb

Ostale Vijesti