Petković na izlaznim vratima Dinama, talijanski prvoligaš dolazi gledati Menala

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 03.09.20. | 09:50

Modri će za glavnog napadača Hrvatske i Dinama sigurno tražiti popriličan iznos.

U Leipzigu su očito zadovoljni 'robom' koju su dobili kad su iz Dinama doveli Olma pa tako ne bi imali ništa protiv da iz redova hrvatskog prvaka dovedu još jednog iznimno važnog napadača od kojeg bi velike koristi imali svi njihovi ofenzivci.

Petković možda nije 'gol igrač', ali zato puno radi za momčad zbog čega u prvi plan nerijetko izlete njegovi krilni napadači (Oršić) ili polušpice (Olmo),

Nagelsmann definitivno traži središnju špricu, a osim Petkovića interes je pokazan za  Alexanderom Sörlothom te Dušanom Vlahovićem.

Sörloth je prošle sezone bio fantastičan u dresu Trabzonspora u kojem je bio na posudbi iz Crystal Palacea. Stasiti napadač, baš kao ni Vlahović, nije tip igrača kakav je Bruno Petković, ali nema nikakve sumnje da bi bio veliko pojačanje za Nijemce.

Vlahović od trojice navedenih najmlađi i još nekako, najmanje dokazan, ali nema sumnje da bi i on bio veliko pojačanje za Nijemce. Konkretnih iznosa glede ovih potencijalnih transfera još uvijek nema.

Od ostalih vijesti treba naglasiti kako se u 'twitter sferi' pojavila informacija (koja još uvijek nije provjerena) da je Luka Menalo na meti Bologne.

Osim Bologne, spominje se i interes nekih turskih klubova, ali nema puno informacija o ovom potencijalnom poslu Dinama. Menala bi navodno predstavnici Bologne trebali doći pogledati ovog petka kad BiH igra utakmicu protiv Italije u Ligi nacija.

(foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

 


Tagovi

Bruno PetkovićtransferiLjetni prijelazni rokRB LeipzigBologna

Ostale Vijesti