Federico Tardito/XINHUA/PIXSELL
Federico Tardito/XINHUA/PIXSELL

Peh za pehom: Rog će ponovno duže vrijeme izbivati s terena

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.09.21. | 18:59

U povratničkom nastupu za klub teško je nastradao

Marko Rog jutros je operirao desno koljeno, objavio je talijanski prvoligaš Cagliari, u kojem se veznjak nalazi od rujna prošle godine. Povremenog hrvatskog reprezentativca u pogonu neće biti šest mjeseci.

26-godišnjak se ozlijedio početkom kolovoza u prijateljskoj utakmici protiv Augsburga, svom povratničkom nastupu za Talijane nakon što je prethodno sedam mjeseci pauzirao zbog ozljede te operacije koljena. Iz kluba su poručili kako Rog s rehabilitacijom kreće za nekoliko dana.

Nekadašnji igrač RNK Splita i Dinama prvi je put otišao u Seriju A 2016., posudio ga je, a kasnije i otkupio Napoli za 13 i pol milijuna eura. U siječnju 2019. Posuđen je Sevilli pa zatim i Cagliariju, koji ga je prošlog ljeta otkupio za nešto više od 14 milijuna.

Dosad je u talijanskom prvenstvu stigao do ukupno 96 nastupa te postigao tri pogotka i dodao jednu asistenciju. Za Vatrene je od debija u studenom 2014. nastupio 21 put. Rog, bratić novog pojačanja Hajduka Darija Melnjaka, prema Transfermarktu vrijedi 10 milijuna eura.



Tagovi

HrvatskaItalijaCagliariMarko Rogozljeda

Ostale Vijesti