Goran Stanzl/Pixsell
Goran Stanzl/Pixsell

Ovo je situacija s novim stoperom Dinama: Laifis je dogovoren, ali je još na čekanju zbog Lovrena!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.02.24. | 22:00

Bivši hrvatski reprezetativac želi doći u Dinamo, ali je pitanje ima li dovoljno vremena za dogovor oko financija

Srijeda bi trebala donijeti konačan rasplet, kojeg će stopera dovesti Dinamo u samoj završnici prijelaznog roka. Dakle, situacija je u utorak navečer, a mijenja se, svjedoci smo, iz sata u sat, bila ovakva: Dejan Lovren prvi je Dinamov izbor! Prema informacijama bliskih klubu, Lovren je zainteresiran za povratak u Maksimir, dakle, taj dio je neupitan, prva prepreka je riješena. Međutim, ostaje vidjeti kako će i hoće li se u trokutu Dinamo-Lovren-Lyon riješiti financije. Lovrenov je ugovor u Lyonu astronomski (navodno oko četiri milijuna eura godišnje), istječe mu u ljeto 2025. i puno je pitanja, a malo vremena. Kako doznajemo, u Maksimiru konačan odgovor očekuju u srijedu do ranih popodnevnih sati.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A ako ne dođe Lovren, onda je, praktički, jasno da stiže Cipranin Konstantinos Laifis, o kojemu je Germanijak prvi pisao. S njim i Standardom je više-manje sve dogovoreno, on također želi u Maksimir, ugovor u klubu Ivana Leke istječe mu na ljeto i ne bi puno koštao. Igra lijevom nogom, što mu je prednost u odnosu na Lovrena, jer Dinamo traži ljevaka, ali on je ipak na čekanju zbog Lovrena. Pričalo se da bi već u srijedu trebao doći u Maksimir i obaviti liječnički pregled, no, zasad to nije u planu, Cipranin sigurno neće u srijedu obaviti sve formalnosti oko dolaska. Tek ako ne bude dogovora s Lovrenom, onda će u četvrtak, zadnji dan prijelaznog roka, doći na liječnički pregled. Na kojem ne bi trebao imati većih problema, jer u zadnje vrijeme igra standardno, nema ozljeda. Kako smo također doznali, puno dobroga je o njemu rekao i bivši Hajdukov trener, danas na klupi Standarda, Ivan Leko, koji Laifisa redovito koristi kao prvi stopersku opciju.

Dakle, da zaključimo. S Laifisom je sve dogovoreno i njegov bi dolazak u Dinamo trebao biti puka formalnost. Ako propadne priča s Lovrenom. Dovoditi obojicu možda bi ipak bilo previše!



Tagovi

GNK DinamoDejan LovrenKonstantinos Laifis

Ostale Vijesti