REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Pellegrini za Dinamo trenutno ima samo 12 zdravih igrača! Sudit će Ukrajinac, u VAR sobi Talijan

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.02.24. | 13:05

Problemi tište i trenera Dinamova suparnika u Konferencijskoj ligi, a poznato je tko dijeliti pravdu u toj utakmici

Dok Sergej Jakirović u Dinamu 'visi' i razmišlja kako će složiti momčad za utakmicu u Sevilli u četvrtak (21 sat), koja bi mu mogla biti zadnja na Dinamovoj klupi, njegov kolega na suparničkoj klupi Mauel Pellegrini muku muči s još većim manjkom igrača. Naime, u ovom trenutku ima na raspolaganju samo 12 zdravih igrača i tri vratara s tzv. A liste i jasno je da će za utakmicu morati priključiti veliki broj juniora. Dakle, od igrača koje je prijavio za Konferencijsku ligu, Pellegrini ne može računati na Bakambua, koji bi se tek u četvrtak trebao vratiti s Afričkog Kupa nacija i ne očekuje se odmah u momčadi, a ozlijeđeni su Isco, Guido Rodriguez, Bartra, Ayoze i Abner.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na listi su trenutno, dakle, vratari Claudio Bravo, Silva i Vieites, te igrači Bellerín, Ruibal, Pezzella, Chadi Riad, Miranda, Johnny Cardoso, Marc Roca, William Carvalho, Rodri, Fekir, Abde i Willian José. To je, dakle, čitav arsenal Betisa za prvu utakmicu s Modrima, vidjet ćemo hoće i Pellgrini iščupati nekog aduta iz rukava.

A poznati su i suci utakmice, dolaze iz Ukrajine. Glavni je arbitar Mikola Balakin, 35-godišnjak, koji nikad nije sudio hrvatskim klubovima, tek jednom hrvatskoj U17 reprezentaciji protiv Španjolske (1-1) prije sedam godina. Ima 15-ak europskih, klupskih utakmica iza sebe, ne računajući one mlađih kategorija, dakle, ne radi se o baš iskusnom sucu. Asistirat će mu Oleksandr Berkut i Dmitro Zaporoženko, u VAR sobi bit će Talijan Maurizio Mariani, AVAR sutkinja je Katerina Monzul.



Tagovi

Manuel PellegriniBetisGNK DinamoKonferencijska liga

Ostale Vijesti