BERNADETT SZABO/Action Images
BERNADETT SZABO/Action Images

Olić prekrižio Bistrovića i još dvojicu, agent ga poziva da ne ispadne budala

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 13.05.21. | 12:42

Mladi Hrvat neće ostati ni u Kasimpaši

Mladi hrvatski reprezentativac Kristijan Bistrović se nalazi među trojicom igrača na koje CSKA iz Moskve i njegov trener Ivica Olić ne računaju za sljedeću sezone, javljaju ruski mediji.

Kistijan Bistrović, afrički stoper Cedric Gogoua i slovenski veznjak Jaka Bijol nisu u planovima popularnih Armejaca za sljedeću sezonu i klub će gladati kako ih pordati ovog ljeta. Zanimljivo, sva trojica su trenutno na posudbama u drugim klubovima. Bistrović u turskoj Kasimpaši, Gogoua u ruskom Rotoru, a Bijol u njemačkom Hannoveru. Gogoua i Bijol imaju ugovore sa CSKA do ljeta 2023., dok Bistroivćeva suradnja sa Armejcima ističe 2025. godine. Ipak, moskovski klub ih ne vidi u budućim planovima.

Bistrović je zimus otišao na posudbu u tursku Kasimpašu gdje je bio standardan i upisao 10 utakmica u prvenstvu. Prije toga je u CSKA uglavnom dobijao prilikus klupe. Turski klub ima i opciju otkupa, ali maldi Hrvat nije zainteresiran za ostankom u turskom klubu. To znači da se Bistrović vraća makar privremeno u CSKA koji će ga pokuzati prodati na ljeto.

Povodom ovih vijesti se oglasio i agent Cedrica Gogoue, kontraverzni ukrajinac Dmitry Selyuk.

„Ni ja, ni Cedric ne znamo ništa o tome. Gogoua će odigrati posljednju utakmicu za Rotor i potom će se javiti na pripreme CSKA. Ako trener Olić nije budala, brzo će shvatiti da je Gogoua bolji od svih drugih defenzivaca koje ima u momčadi. CSKA prima golove u svakoj utakmici, a Cedric se u Rotoru pokazao kao jedna od najsvjetlijih točaka“, rekao je Selyuk.

Inače, Gogoua je nekad igrao za beogradski Partizan iz kojeg je precrtan zbog niza skandala u privatnom životu. Uhvaćen je u vožnji u alkoholiziranom stanju, dolazio je pijan na treninge i tadašnji trener Marko Nikolić ga je udaljio iz momčadi. 


Tagovi

Kristijan BistrovićCSKACSKA MoskvaIvica Olićnogometni transferitransferiKasimpasaSuper LigRuska Premier liga

Ostale Vijesti