GIANNI SCHICCHI/IPA
GIANNI SCHICCHI/IPA

Oglasila se Mihajlovićeva obitelj: "Nepravedna i prerana smrt uzornog oca, sina i brata"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.12.22. | 17:21

"Živjet ćemo svu ljubav koju nam je dao"

Nakon što je danas ranije poslijepodne objavljena vijest da je preminuo nekadašnji srpski nogometaš i nogometni trener Siniša Mihajlović izgubivši bitku s leukemijom u 53. godini života, oglasila se i njegova obitelj, prenose talijanski mediji.

“Njegova supruga Arianna, s djecom Viktorijom, Virginijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom, nećakinjom Violante, majkom Viktorijom i bratom Draženom, žalosno obavješćuju o nepravednoj i preranoj smrti svog uzornog supruga, oca, sina i brata Siniše Mihajlovića", objavili su i dodali:

"Izvanredan stručan profesionalac, dostupan i dobar svima. Hrabro se borio protiv opake bolesti. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama koji su ga pratili posljednjih godina, s ljubavlju i poštovanjem, posebno dr. Francesci Bonifazi, dr. Antoniu Curtiju, prof. Alessndru Rambaldiju i dr. Luci Marchettiju. Siniša će uvijek ostati s nama. Živjet ćemo svu ljubav koju nam je dao”, stoji u objavi.

Podsjetimo, od Mihajlovića se opraštaju posljednjih sati i mnogi bivši suigrači i poznanici, o čemu više možete pročitati OVDJE.



Tagovi

Siniša Mihajlović

Ostale Vijesti