Reuters/Andrew Boyers
Reuters/Andrew Boyers

Od ljepote se u Championshipu ne živi: Boro dominirao, ali mreže su prazne uoči uzvrata

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.05.23. | 18:14

Utakmica je bila izuzetno tvrda i bez puno ljepote.

Prva od dvije utakmice polufinala doigravanja za plasman u Premier ligu, koju su danas odigrali Coventry i Middlesbrough, završila je bez golova i tako će se u odlučujućih 90 minuta ući s početnih pozicija, uz napomenu kako će Middlesbrough imati podršku 35 tisuća navijača na Riverside stadionu n putu da izbori finalni dvoboj protiv boljeg iz drugog polufinala.

Današnja utakmica bila je prava šahovska partija s malo izglednih prilika i svega dva udarca u okvir gola. Obje momčadi primarno su htjele ne izgubiti i u uzvrat otići bez deficita. Najveću priliku za pobjedu propustio je Chuba Akpom iz gostujućeg sastava, čiji je udarac golman domaćih Ben Wilson skrenuo u gredu.

Osim toga, većih prilika za pogodak nismo vidjeli i tako su drugi puta u tjedan dana ovi rivali odigrali neriješeno. Zanimljivo, sastali su se i u posljednjem, 46. po redu kolu regularnog dijela sezone u Championshipu, kada je završeno 1-1. Treći dvoboj u tri tjedna na rasporedu je u srijedu, 17. svibnja, a pobjednik te utakmice plasirat će se u finale na Wembleyu gdje ih čeka bolji iz dvomeča Lutona i Sunderlanda, u kojem potonji imaju prednost 2-1 nakon prve utakmice koju su igrali pred svojim navijačima.




Tagovi

MiddlesbroughCoventryChampionship

Ostale Vijesti