Nisu uspjeli dovesti Mandžu, ali zato su sada pred potpisom igrača Real Madrida

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.11.19. | 08:56

Super Mario ih je odbio, ali on neće.

Minulo ljeto bilo je puno transfer trakavica, a jedna od najvećih bila je ona Marija Mandžukića koji na kraju nije nigdje otišao iz Juventusa. Super Mario je imao nekoliko ponuda s kojima je baratao, a najčešće se spominjala ona od katarskog kluba Al Rayyan.

Katarani su bili spremni dati basnoslovnu plaću hrvatskom napadaču, ali Mandžo je odlučio da i dalje želi igrati na najvišem nivou. Prema posljednjim informacijama, Mandžukić je najbliži Manchester Unitedu, a tim povodom uprava Al Rayyana morala se okrenuti novoj akviziciji.

Kako prenosi španjolska Cadena Ser, zamjenu za Mandžu pronašli su u Real Madridu. Prema njihovim napisima, Al Rayyan je već ušao u poodmaklu fazu pregovora s Marianom Diazom, napadačem koji nikako da dobije pravu priliku u dresu Los Blancosa po povratku iz Lyona prošle godine.

Dvije strane sastale su se u utorak poslijepodne, a Carrusel Confiential prenosi kako je dogovor moguć kroz vrlo brzo vrijeme, a to znači da bi 26-godišnji Dominikanac na zimu preselio u Katar i pritom dobio bolju plaću nego na Santiago Bernabeu.

Čeka se službena potvrda ove informacije.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">The agents of Mariano Diaz are meeting with Al Rayyan Club in Qatar who are ready to increase his current salary for the player to join them. [Carrusel]</p>&mdash; Real Madrid Info (@RMadridInfo) <a href="https://twitter.com/RMadridInfo/status/1191779759430262784?ref_src=twsrc%5Etfw">November 5, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Mariano DiazMario MandžukićAl Rayyan

Ostale Vijesti