Ništa od titule: Bilić opet kiksao - Demba Ba promašivao, a Bešiktaš primio gol iz kornera (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 18.05.15. | 20:56

Slaven Bilić je izgubio i teoretske šanse da osvoji naslov prvaka Turske. Njegov Bešiktaš je na domaćem terenu s 1:0 izgubio od Konyaspora pa sada za Galatasarayom zaustaje 7 bodova.

Nevjerojatno je kako je Bešiktaš odigrao posljednja tri kola u kojima je mogao ostati u legitimnoj utrci za naslov prvaka. Nakon dva remija, prvo s Gaziantepsporom pa onda i s Akhisarom, Bešiktaš danas nije uspio uzeti niti bod nego je kao domaćin izgubio od Konyaspora.

Bio je Bešiktaš bolja momčad, stvarali su prilike, ali nisu imali raspoložene napadače. Opet je slabu utakmicu odigrao Demba Ba koji je potpuno ispao iz forme te se još jednom 'proslavio' velikim promašajem. Da je ovo ušlo, još bi Bilić sanjao o naslovu prvaka i realno se borio za Ligu prvaka.

No, Bešiktaš nije uspio zabiti gol, ali ga je zato primio. I to na kakav način – direktno iz kornera. Igrala se 80. minuta, strijelca je bio Torje, a golman Guvenc je krivo procijenio let lopte.

Ovim porazom Bešiktaš je ostao na 66 bodova. Galatasaray ima 7, a Fenerbahče 4 više pa Biliću sada i borba za Ligu prvaka ostaje preveliki zalogaj.

Večeras se igrala i utakmica između Rizespora i Akihisara. Domaćini su pobijedili s 3:1, a treba izdvojiti sjajan gol Kaye.

Super liga, 32. kolo:

Bešiktaš – Konyaspor 0:1 (Torje 80')
Rizespor – Akhisar 3:1 (Kweuke 45', Kadah 50', Kaya 82'/Keles 55')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Slaven BilićDemba Ba

Ostale Vijesti