MNK Square
MNK Square

Nije Sammir, ali je Filho: Brazilac stigao u dubrovačkog prvoligaša!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.02.24. | 11:00

Gospari žele osvojiti prvi naslov prvaka Hrvatske, ali i Kup koji se igra u Gradu...

Hrvatski futsalski prvoligaš Square iz Dubrovnika objavio je ime novog pojačanja - Djaelsona Alvesa Filha (31). Ovaj iskusni branič stigao je u Grad iz brazilskog kluba Foz Cataratasa, a iza sebe već ima iskustvo igranja u Europi za češki Svarog iz Teplica te portugalske klubove Torreense i Leoes.

"Dragi navijači, predstavljamo Vam novog igrača našeg kluba. Iz Brazila nam je u Gospino polje stigao Djaelson Cavalcante Alves Filho. Vjerujemo kako će svojim iskustvom i igračkim kvalitetama pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva", napisali su Gospari na svojim kanalima.

Square je time dodatno pojačao svoju ionako jaku momčad u kojoj igraju aktualni i bivši reprezentativci Hrvatske i BiH Marko Kuraja, Zoran Primić, Mirko Hrkać, Maro Đuraš te internacionalci Lassi Lintula (Finska), Matuš Ševčik (Slovačka) i Gulherme Dos Santos (Brazil).

Četiri kola prije kraja prvog dijela sezone Square je treći s istim brojem bodova kao i Futsal Dinamo te bodom manje od Futsal Pule. Novim pojačanjem Gospari su dodatno pojačali ambicije za osvajanje duple krune - prvog naslova prvaka države, ali i trofej Kupa čija se završnica od 1. do 4. ožujka igra upravo u Dubrovniku.

Square večeras u Osijeku otvara 15. kolo HMNL-a i pobjedom bi, barem privremeno, preuzeo prvo mjesto ljestvice. U subotu su na rasporedu zagrebački derbi između Uspinjače Gimke i Futsal Dinama u SD Dubrava, Vrgorac dočekuje Torcidu, a Crnica Olmissum na Baldekinu. Kolo će zaključiti Novo Vrijeme i Futsal Pula derbijem u nedjelju s početkom u 18 sati.

U četvrtfinalu Kupa Square igra protiv Novog Vremena, a preostali parovi četvrtfinala su Brod 035 - Futsal Pula, Futsal Dinamo - Novi Marof te Šibenik 1983 - Olmissum. Ždrijeb polufinala održat će se 1. ožujka nakon posljednje utakmice četvrtfinala.



Tagovi

MNK SquareFutsalfutsalfutsal prvenstvo Hrvatske

Ostale Vijesti