INA FASSBENDER/Reuters
INA FASSBENDER/Reuters

Ni osma ovosezonska asistencija Sose nije pomogla: Haaland i društvo uzeli tri boda (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 10.04.21. | 19:59

Terzićeva momčad napušta Stuttgart uz puni plijen.

Svjedočili smo raspoloženim napadačima u ranije odigranim susretima Bundeslige, a od 18.30 sati igrao se ogled između Stuttgarta i Borussije iz Dortmunda.

Unatoč boljem početku domaće momčadi, sva tri boda uzeli su gosti - bilo je 2:3.

Igrala se 17. minuta kada je s lijevog boka naš Borna Sosa poslao svijeću u kazneni prostor gostiju. Najviše je skočio Kalajdžić, čija parabola vara gostujućeg vratara Hitza i odlazi u gol koji možeš pogledat OVDJE. To je našem nogometašu bila osma ovosezonska asistencija u Bundesligi.

S tim rezultatom otišlo se na predah, a čini se da je tada Edin Terzić elektrizirao svoje momke koji su nakon samo dvije minute igre po početku drugog djela izjednačili - strijelac je bio mladi Englez Bellingham u 47. minuti (pogledaj OVDJE), da bi samo pet minuta kasnije, u 52., preokret donio Reus (njegov gol pogledaj OVDJE).

Statistički slabiji domaćin ipak se nije predavao. U 61. minuti je umjesto Klimowicza u igru ušao Didavi, a isti igrač je u 78. minuti zabio pogodak koji možeš pogledati OVDJE.

No, i trener gostiju ima svog 'konja za utrku' - on je u 67. minuti u igru umjesto strijelca Reusa uveo Knauffa, koji je svoj ulazak u igru isplatio pogotkom u 80. minuti. Njegov, tri boda vrijedan, gol pogledaj OVDJE.

Posjed lopte na koncu je bio 51-49% u korist gostiju, kao i udarci. Uputili su 15 udaraca, od toga sedam u okvir vrata Stuttgarta, koji je opucao osam puta, a tri puta je bilo u okvir gola.



Tagovi

Borna SosaStuttgartBorussia Dortmund

Ostale Vijesti