Ni 100 milijuna po igraču nisu dovoljna - još dva nogometaša odbila Real Madrid

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.08.18. | 18:41

Nikako ne ide Florentinu Perezu.

Nikako da Real dođe do nekog novog pojačanja. 'Kraljevski klub' večeras otvara sezonu u Primeri, po prvi put nakon 9 godina bez Cristiana Ronalda, a neka velika zvijezda nije stigla u klub. Doduše, prijelazni rok u Španjolskoj traje do kraja mjeseca pa bi Florentino Perez mogao 'uloviti' neko veliko ime, ali izgleda da mu ne ide baš najbolje. Po najnovijim informacijama dva su ga igrača odbila posljednjih dana.

> ODIGRAJ REAL MADRID – GETAFE

Jedan od njih je Sergej Milinković-Savić koji, doduše, nije odbio mogućnost prelaska u Real, ali je to učinio Lazio. Rimski klub je odlučan u nastojanju da zadrži srpskog nogometaša, spremaju mu se ponuditi i novi ugovor, a španjolski tabloid Don Balon javlja kako je Lazio odbio ponudu Reala u iznosu od 95 milijuna eura.

Drugi igrač koji neće doći u Real je Timo Werner. Trener i sportski direktor Leipziga je danas njemačkim medijima izjavio kako njegova prodaja ne dolazi u obzir te kako mu je sam Werner rekao kako on ne odlazi nigdje te da će ovu sezonu provesti u redovima Leipziga.

Teški dani za Florentina Pereza…

(Foto: Action Images)


Tagovi

Timo WernerSergej Milinković-Savićprijelazni roktransferinogometni transferi

Ostale Vijesti