Neymar donio PSG-u 13. Kup Francuske

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.07.20. | 23:11

Tučnjava na Stade de Franceu riješena je u prvom dijelu.

PSG je na Stade de France u finalu Kupa Francuske pobijedio St. Etienne rezultatom 1:0 i osvojio svoj 13. trofej u ovom natjecanju.

Utakmicu je otvorili St. Etienne sjajnom prilikom u 5. minuti, ali je Hamoumin udarac završio na vratnici.

Nakon toga PSG preuzima kontrolu igre te postaju puno opasnija momčad. Mbappe je sjajno prošao u 13. minuti, ali puca ravno u vratara. Samo minutu kasnije gol za Parižane. Mbappe je odigrao dupli pas sa Dim arijom, sjurio se u kazneni prostor i opalio po golu, no golman ponovno brani, ali se lopta odbija do Neymara koji je zakucava pod gredu za 1:0.

Utakmica je nakon gola postala rastrgana, puno posla je imao sudac Delerue, a u 30. minuti kapetan St. Etienna Perrin kasni u duel sa Mbappeom i grubim prekršajem zaslužuje put u svlačionicu i ostavlja svoju momčad s igračem manje, a domaćine bez fenomenalnog napadača.

Dokaz grubosti je čak sedam  žutih i jedan crveni karton za samo 37 minuta igre.

U samom smiraju prvog poluvremena Icardi je imao priliku povećati vodstvo, ali loše puce te se na odmor odlazi rezultatom 1:0.

U nastavku se utakmica potpuno primirila, PSG je kontrolirao susret i kao da ga je odrađivao do kraja čuvajući prednost stečenu u prvom dijelu. St. Etienne jednostavno nije imao snagu s igračem manje zaprijetiti i nakon posljednjeg zvižduka suca Parižani su mogli početi sa slavljem.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Christian Hartmann/Reuters)

 


Tagovi

Kylian MbappéNeymar

Ostale Vijesti