Photo: Nel Pavletić/PIXSELL
Photo: Nel Pavletić/PIXSELL

Hoxha: “Ovo mi je najbolji trenutak karijere, zabio sam gol za naslov”; Pjaca: “Zaslužili smo više, no idemo dobiti sve do kraja”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.05.24. | 21:53

Evo što su nakon utakmice rekli strijelci

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli pobijediti Dinamo u ‘utakmici sezone’, iako su poveli pogotkom Pjace u 50. minuti, gosti su golovima Petkovića (75.) i Hoxhe (89.) preokrenuli ishod u svoju korist, a vrlo vjerojatno i odlučili prvenstvo.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Evo što su nakon utakmice rekli neki od igrača. Prvo Marko Pjaca:

“Težak poraz prije svega, jer mislim da smo odigrali jednu stvarno dobru utakmicu, dominirali, stvorili puno šansi, vodili 1-0 do 15 minuta prije kraja. No, što je tu je, čestitam Dinamu, idemo dalje”, kazao je hrvatski reprezentativac.

“Izašli smo s pravim stavom od prve minute, dobro stajali na terenu, mislim da smo zaslužili više, no to je sport. Danas ćemo niti tužni i ljuti, no nema mjesta za žaljenjem, idemo dalje, do kraja moramo sve pobijediti”, poručio je Pjaca, inače nekadašnji igrač Dinama, koji se suzdržao od slavljenja pogotka.

Junak Dinamove pobjede Arbër Hoxha je razgovarao na engleskom:

“Ponosan sam na svoj pogodak i pobjedu momčadi. Nismo bili toliko dobri u prvom poluvremneu, pogodak njihov nas je šokirao, no pokazali smo karakter i pobijedili.”

Hoxha do ove utakmice nije bio pokazao da je pojačanje za Dinamo, adaptacija dugo traje, no dočekao je, eto, svoj trenutak slave u dresu voljenog kluba kad ga je momčad najviše trebala, zabivši za 2-1, napokon mu je uspjelo nakon 'bicikla' pogoditi malu mrežicu.

“Milsim da mi je ovo najbolji trenutak karijere, pogodio sam za tri boda vrijedna naslova”, poručio je albanski reprezentativac.



Tagovi

Marko PjacaArber HoxhaGNK DinamoHNK RijekaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti