Kakav kiks Fenerbahčea! Bešiktaš opet u igri, Bilić sam odlučuje o naslovu prvaka! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.05.15. | 20:56

Kakav kiks Fenerbahčea!

Kakav očaj na stadionu Sükrü Saracoglu! Fenerbahče je u 31. kolu turske Super lige odigrao samo 1:1 s fenjerašem Erciyessporom, a taj kiks ne samo da bi ga mogao koštati naslova, nego i plasmana u Ligu prvaka.

A nije moglo bolje počati za domaćina! Već u 2. minuti Fener je poveo golom Korkmaza nakon asistencije Diega. Kada je u 6. minuti Zoua izjednačio na 1:1, nitko nije previše brinuo, jer najbitnijim se činilo da je Fenerbahče načeo gostujuću obranu... No vjerovali ili ne, taj je rezultat ostao do samog kraja!

Napadao je Fener cijelu utakmicu, stvarao gol-šanse, ali i ostavljao prostor gostima. U jednoj situaciji vratar Demirel je previše izašao sa svojih vrata, no spasila ga je prečka. Erciyesspor je tako, iako gotovo sigurno putuje u 2. ligu, pružio ogromnu šansu Slavenu Biliću.

Bivši hrvatski izbornik s Bešiktašem je u prošlom kolu doživio sličan kiks, međutim sada opet drži sve konce u svojim rukama. Naime, pobijedi li u preostala četiri kola, Bilić će Crne orlove odvesti do titule! Sutra Bešiktaš gostuje kod Akhisara, a trijumfom može preskočiti Fener i zauzeti drugo mjesto s -2 od Galatasaraya. Upravo derbi s Galatom u pretposljednjem, 33. kolu bit će najteži ispit za Bilića i sraz koji bi mogao odlučiti prvenstvo!

Usput, spomenimo da je Trabzonspor danas minimalnom, ali vrijednom 1:0 pobjedom protiv Bursaspora stigao na korak do Europe. Rizespor je pak slavio kod Gaziantepspora s 2:1 i praktički osigurao ostanak... 

(Foto: Action Images)


Tagovi

FenerbahçeErciyessporBešiktašSlaven BilićTrabzonsporRizespor

Ostale Vijesti