Srećko Niketić/Pixsell
Srećko Niketić/Pixsell

Nema dogovora Dinama i Istre, Bakrar ne stiže u Maksimir!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 26.06.23. | 19:53

Preokret u slučaju Bakrar!

Sve je bilo dogovoreno, Monsef Bakrar trebao je u ponedjeljak navečer doći u Zagreb, u utorak obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor s Modrima. Međutim, u ponedjeljak navečer u Zagreb je, umjesto Bakrara, sletjela vijest da od posla neće biti ništa! Što se u međuvremenu dogodilo, zašto je posao propao, teško je reći, uglavnom, Istra i Dinamo nisu se dogovorili.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, Bakrar je trebao doći na posudbu uz opciju ne i obvezu otkupa, prema Puli je, pak, iz Maksimira trebalo nekoliko igrača, spominjali su se Brkljača, Rukavina i Topić, ali Puljani su htjeli i Štefulja. Dinamo nije taj dio posla mogao ispoštovati, u Maksimiru su poručili da ne mogu nikoga posuđivati na silu, ako sami igrači to ne žele i tu je zapelo. Pregovori su prekinuti, ali ne znači da se tijekom prijelaznog roka neće obnoviti, ako Dinamu Bakrar bude potreban.

Nije isključeno niti da Dinamo i Istra ipak naprave neku vrstu suradnje, da Modri pošalju igrače na posudbu, ali to neće biti vezano za transfer Bakrara. I možda neće biti baš oni igrači, koji su Puljani željeli.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoIstra 1961Mounsef BakrarHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti