Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Nekadašnji miljenik Hajdukovih navijača je slobodan igrač

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.01.23. | 09:05

Dobio je sporazumni raskid ugovora

Šuškalo se posljednjih dana u turskim medijima, a sad je postalo i službeno. Jean Evrard Kouassi je slobodan igrač nakon raskida suradnje s Trabzonsporom. Naime, nekadašnji ofenzivac Hajduka sporazumno je raskinuo ugovor s aktualnim prvacima Turske koji je trajao do ljeta 2025. godine.

U Trabzonspor je stigao prije godinu dana iz kineskog Wuhana te odigrao 22 utakmice za prvake Turske. Proteklog ljeta poslan je na posudbu u Karagümrük kojeg vodi Andrea Pirlo, a za njih je u 13 nastupa zabio četiri pogotka.

Posljednjih dana u turskim medijima pojavila se priča da je na izlaznim vratima iz Turske, a to se sad i ostvarilo.

Podsjetimo, nekadašnji miljenik navijača Hajduka osvojio je s Bijelima Kup, a na Poljudu je proveo od siječnja 2013. do veljače 2015. godine. Za Hajduk je odigrao ukupno 73 utakmice te zabio 17 golova i dodao 13 asistencija. U Hajduku je pokrivao gotovo sve napadačke pozicije, a znao je zaigrati i povučenije na poziciji lijevog veznog.

Hajduk ga je prodao na zimu 2015. godine za 2 milijuna eura u Kinu gdje je igrao za četiri kluba, a kako javljaju turski mediji tamo će vjerojatno i nastaviti karijeru. (km)


Tagovi

HajdukJean KouassiTrabzonsporKinaKineska nogometna liga

Ostale Vijesti