Napadač Leicestera zavapio: Ranieri me izdao!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 30.01.17. | 22:12

Napadač Leicestera Leonardo Ulloa se jako naljutio na Claudija Ranierija.

Leonardo Ulloa je nedavno zatražio odlazak iz redova Leicestera, u koji je stigao iz Brightona 2014. godine, ali je putem društvenih mreža poručio kako je izdan od strane kluba.

Prema navodima engleskih medija, 'Lisice' su navodno odbile ponudu Sunderlanda, a menadžer Leicestera Claudio Ranieri je izjavio kako ne želi prodati napadača.  

Argentinac je od prve minute počeo u samo jednoj prvenstvenoj utakmici, a jednom se upisao u strijelce.

Na društvenim mrežama je iskazao svoje nezadovoljstvo nemogućnošću odlaska.

S punim poštovanjem prema vama navijači, osjećam se izdano od strane Ranierija i iznevjeren od strane kluba. Više nikada neću igrati za njih...“, napisao je Ulloa, a za Sky Sports izjavio:

Tužan sam zbog trenutne situacije jer sam proveo dvije prekrasne godine ovdje, ali u ovoj situaciji, kada nisam dio planova, osjećam da je najbolje da odem kako bih mogao biti sretan negdje drugdje. Trener mi posljednja tri mjeseca govori da ako dođe ponuda od četiri ili pet milijuna funti da će mi pomoći da odem. Mislim da postoje i veće ponude od toga, ali se ne uzimaju u obzir. Danas mi je rekao da želi da ostanem. Ako ostanem, to će utjecati na moju budućnost i karijeru“, rekao je Ulloa.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Leonardo UlloaClaudio Ranieri

Ostale Vijesti