Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nakon Zapate, Zvonareka i Parackog Belupo napuštaju vratar i dva pouzdana beka

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.06.22. | 10:49

Nastavlja se 'egzodus' u Koprivnici.

Slaven Belupo kreće s pripremama već ovaj ponedjeljak (6. lipnja) prozivkom u 18 sati na stadionu Ivan Kušek Apaš. Krajem idućeg tjedna Farmaceuti sele u Veliku iz koje se vraćaju 25. lipnja. Za sada su poznata četiri trening-suparnika koprivničkog prvoligaša. Prvu utakmicu igraju 18. lipnja u Osijeku, četiri dana 'ugostit' će Tuzlu u Velikoj, a 25. lipnja igraju protiv mađarskog Pecsija također u Velikoj. Generalku pred početak prvenstva odigrat će 2. srpnja na Kušek Apašu protiv mađarskog ZTE Zalaegerszega.

Koprivnički prvoligaš za sada je u svoje redove doveo defenzivnog veznjaka Jakova Bašića koji stiže iz redova Rudeša. S druge strane, klub će napustiti Lovro Zvonarek (Bayern), Hansel Zapata (Šerif) kojima ističe posudba, kao i Goran Paracki od kojeg se klub nedavno oprostio na društvenim mrežama.

Međutim, Sportske novosti navode kako će Farmaceute ubrzo napustiti tri igrača. pričuvni vratar Ivan Čović te dva pouzdana beka, dvojica Brune, Bogojević i Goda. Njima ističu ugovori, a prema pisanju SN-a, uprava Farmaceuta te njihov sportski direktor Zoran Zekić sa spomenutom trojkom neće produžiti ugovor.

Također, u Koprivnici se traži novi predsjednik kluba, odnosno nasljednik Hrvoja Kolarića, predsjednika u odlasku. Kao prvi kandidat do sada je figurirao dopredsjednik Robert Markulin, no, sada se pojavilo novo ime - Vedran Bači, dugogodišnji zaposlenik tvrtke Belupo.


Tagovi

Slaven BelupoPrva HNLBruno BogojevićBruno Goda

Ostale Vijesti