Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Slaven Belupo ostao bez kapetana, Zekić poručio: „On je bio nositelj kvalitete u klubu“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 03.06.22. | 10:31

Za Farmaceute je skupio 151 nastup.

Goran Paracki više nije igrač Slaven Belupa, objavili su iz kluba na službenim stranicama. Dugogodišnji kapetan Farmaceuta odlazi iz kluba u kojem je u dva mandata zajedno proveo pet godina, a to vrijeme mu je bilo dovoljno da dođe na peto mjesto svih vremena po broju nastupa za Slavenaše (151).

Prošle sezone skupio je 23 prvenstvena nastupa, a iako je u početku karijere igrao na poziciji defenzivnog veznog, zadnjih nekoliko sezona Paracki je organizator obrane Slavena. Momčad neće biti ista s njim i bez njega, a zasad nije poznato gdje će 35-godišnji Puljanin nastaviti svoj nogometni put.

„Goranu hvala za sve što je učinio za Slaven Belupo, pogotovo kada pričam o vremenu od kada sam ja u klubu. Za njegove igračke kvalitete sam znao i prije, ali sada mogu pohvaliti i njegove ljudske kvalitete i profesionalizam. Nažalost, rastajemo se s našim kapetanom i nositeljom kvalitete kroz pet godina koje je proveo u našem klubu. Hvala, kapetane“, rekao je trener i sportski direktor Farmaceuta, Zoran Zekić.

Zanimljivo, Paracki je prvu i posljednju utakmicu za Slaven odigrao protiv Istre 1961. Debitirao je 9. kolovoza 2014. godine, a dok je posljednji put dres Slavena na sebe navukao 20. svibnja ove godine.

„Došao je i taj dan nakon ukupno pet godina provedenih u Koprivnici. Želio bih se zahvaliti svima u klubu, od ljudi koje sam zatekao ovdje kad sam došao, pa sve do danas. Bilo je to uzbudljivo putovanje u kojem smo svi zajedno proživjeli puno lijepih trenutaka. Bila mi je čast nositi kapetansku vrpcu i voditi momke na utakmicama. Uvijek sam davao sve od sebe na treningu i utakmicama i obožavao mladima davati savjete. Žao mi je što se rastajemo jer sam zavolio klub, ljude u klubu kao i grad Koprivnicu. Svaki rastanak je težak, pogotovo ovaj jer u Koprivnici imam prijatelje za cijeli život. Želim momcima, na čelu sa šefom Zoranom Zekićem s kojim sam imao otvoren, korektan i iskren odnos, svu sreću u narednoj sezoni. Momci su sigurno u dobrim rukama. Slaven će uvijek biti moj klub i hvala svima još jednom“, poručio je Goran Paracki.


Tagovi

Goran ParackiSlaven BelupoHNLPrva HNL

Ostale Vijesti