Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Najveći pehist HNL-a? Halilović se oporavio od ozljede, zaigrao pa dobio - upalu pluća!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.10.22. | 15:04

Mora biti strpljiv,, ostati miran i, prije svega, fizički se oporaviti. On će biti naše najveće pojačanje u studenome, kazao je Rijekin trener Serse Cosmi

Rijeka u nedjelju (17.10) gostuje u Koprivnici, pokušat će u utakmici protiv Slaven Belupa nastaviti pozitivan niz. No, morat će po ta tri boda Serse Cosmi bez Alena Halilovića, koji je istaknuo kandidaturu za najvećeg pehista ove sezone u HNL-u. Naime, stalno se bori s ozljedama i nespremnošću, a sad kad se vratio na teren, opet je 'stradao'.

"Prije svih htio bih pozdraviti Alena Halilovića u zaželjeti mu brz povratak na teren. Baš nema sreće, napokon je ušao u pravi ritam treninga i utakmica, odigrao je odličnu utakmicu protiv Gorice, ali sad ga opet nemamo. Alen ima upalu pluća! Sad samo treba ostati miran, strpljiv, mora se oporaviti, prije svega, fizički prije svega. A siguran sam kad se vrati da će baš on u studenome biti Rijekini najveće pojačanje.", kazao je trener Riječana Cosmi.

Halilović je od dolaska u Rijeku odigrao devetutakmica, ukupno 420 minuta, a baš je u Velikoj Gorici gdje je Rijeka prekinula niz bez pobjede, odigrao dobro partiju i imao najveću minutažu, 76 minuta. Činilo se da je njeegovim mukama kraj, no, sad ga opet čeka pauza, pitanje je hioće li se do kraja polusezone vratiti na teren i u pravu formu. (T.N.)

HNL, 14. kolo

Petak, 21. listopada

Hajduk - Dinamo, 18.00

Subota, 22. listopada

Lokomotiva - Gorica 15.00

Varaždin - Osijek, 17.10

Nedjelja, 23. listopada

Istra 1961 - Šibenik, 15.00

Slaven Belupo - Rijeka, 17.10



Tagovi

HNLAlen HalilovićHNK Rijeka

Ostale Vijesti