Modrićev nasljednik neće se vratiti u Real

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 11.06.20. | 08:13

Predsjednik Sociedada uvjeren je u drugačiji rasplet situacije.

Predsjednik baskijskog kluba uvjeren je da će mladi Norvežanin ostati član Sociedada i dogodine.

„Mislim da Odegard ostaje s nama i sljedeće godine. To je nešto u što čvrsto vjerujem i čemu se iskreno nadam“, rekao je u razgovoru za Radio Euskadi pa nastavio:

„Ako odeš u Real i oni te žele zadržati, ti kao igrač moraš biti uvjeren da je to najbolje za tebe. Odluka je na njemu, ali ja sam uvjeren da on ostaje s nama“, ističe predsjednik Real Sociedada.

Odegard je ove sezone zabio sedam, a asistirao za osam pogodaka. Mnogi uvjeravaju kako je njegov odlazak u Real Sociedada nešto najbolje što je ovaj mladić mogao napraviti za svoju karijeru iako su ga neki kritičari još na početku prošle sezone polako krenuli otpisivati te ga svrstavati među Realove pogrešne kupovine.

Cijeli Sociedad sada živi za finalnu utakmicu Kupa kralja koju igraju protiv svojeg ponajvećeg rivala, Athletico Bilbaa.

„Nije lako organizirati sve u klubu u ovako malo vremena. Trenutno na to sve gledamo kao nemoguću misiju budući da još uvijek ne znamo niti jedan datum za kojeg smo sto posto sigurni da će se nešto pokrenuti“, zaključio je Aperribay.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Ljetni prijelazni roktransferiMartin Odegaard

Ostale Vijesti