REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Modrić o najtežem protivniku: "Bio je dobar na lopti i brzo donosio odluke"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.02.23. | 18:06

Luka je dao intervju za BT Sport

U proteklih desetak godina Luka Modrić prošao je sve. I igrao je protiv svih veznjaka koje smatramo da su najbolji svoje generacije. I kapetan Hrvatske je još uvijek tu – igra na najvišoj razini i večeras bi protiv Liverpoola na Anfieldu od 21 sat trebao čuti svoje ime kada Carlo Ancelotti objavi udarnu 11-oricu.

Kao uvertiru u tu sjajnu utakmicu, Modrić je dao i intervju u emisiji BT Sporta i to kao gost Rija Ferdinanda. Priznao je Luka u tom razgovoru s kim mu je bilo najteže ovih godina nositi se na terenu.

„Uvijek kažem Iniesta jer je bilo tako teško braniti se od njega. On je igrao lijevo, ja sam desno i kad smo igrali protiv Barcelone, bilo je jako teško. Tako je dobar na lopti, brzo je razmišljao i donosio odluke, bilo je stvarno teško predvidjeti što će napraviti“, istaknuo je Luka.

Pričao je hrvatski veznjak i o sjajnim igračima poput Franka Lamparda i Stevena Gerrarda s kojima je vodio bitke u Premier ligi, dok je ponovio tko su mu idoli iz mladosti.

„Kako sam u Dinamu, na startu svoje karijere igrao kao ofenzivni vezni, nekad i kao lijevo krilo, pomalo je neobično, ali ugledao sam se na Francesca Tottija. Bio je moj uzor u djetinjstvu, a naravno idol mi je bio i legendarni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban“. (pz)



Tagovi

Luka ModrićAndres IniestaReal Madrid

Ostale Vijesti