Futsal Dinamo
Futsal Dinamo

Futsal Dinamo objavio kako će se iskupiti navijačima koji nisu ušli na finale

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 19.05.24. | 15:54

Odgovornost za nastalu situaciju klub je preuzeo na sebe.

Futsal Dinamo u petak je obranio naslov prvaka Hrvatke svladavši u petoj utakmici finala Olmissum s 3-1 pred više od 4.500 navijača. Utakmica je odigrana u dupkom punom Draženovom domu ispred kojega je ostalo 200-tinjak navijača s kupljenom ulaznicom koji nisu uspjeli ući u dvoranu koju je policija, zbog ispunjenosti iste, zatvorila. Futsal Dinamo objavio je priopćenje u kojem je preuzeo odgovornost za nastalu situaciju te se još jednom ispričao navijačima zbog neulaska u dvoranu. Osim povrata novca, Futsal Dinamo će svim navijačima koji s kupljenom ulaznicom nisu ušli na finale prvenstva omogućiti preuzimanje 'bianco' ulaznice za utakmicu po izboru u prvom dijelu sezone 2024./25., uključujući i potencijalne dvoboje Lige prvaka za čije će se domaćinstvo Futsal Dinamo kandidrati.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Spomenutu ulaznicu oštećeni navijači moći će preuzeti na prvoj domaćoj utakmici kluba u sezoni 2024./25. ili već ovaj petak od 18 do 20 sati na Cvjetnom trgu (Caffe & Sandwich bar Bonita) na kojem će biti izložena dva pehara koja je Dinamo dobio za naslov - jedan u trajnom vlasništvu, a drugi u privremenom. Tako da će navijači, osim povrata novaca i preuzimanja ulaznice za jednu utakmicu iduće sezone, moći iskoristiti priliku i poslikati se s trofejima i svojim ljubimcima koji su drugu godinu u nizu osvojili naslov prvaka države.

Priopćenje Futsal Dinama prenosimo u cijelosti.

"Obavijest za navijače koji nisu ušli na finale prvenstva

Dragi navijači, prije svega želimo vam se zahvaliti na vjernosti koju ste nam pružili ne samo u finalnoj utakmici nedavno završenog prvenstva, nego i u svim prijašnjim sezonama, u kojima nismo bili prvaci države i kada nam rezultati možda nisu bili najbolji. Vi ste naš istinski šesti igrač bez kojeg ne bismo bili to što jesmo – Futsal Dinamo, dvostruki uzastopni prvak Hrvatske!

Nažalost, oko 200-tinjak navijača nije uspjelo ući na petu utakmicu finala HMNL u kojoj smo pobijedili Olmissum i stigli do svojeg drugog naslova prvaka Hrvatske.

Odgovornost za nastalu situaciju preuzima Futsal Dinamo.

Naime, kao što je poznato, svi navijači rođeni 2012. i mlađi imaju pravo na besplatan ulaz na naše utakmice. Iako smo u projekcijama uračunali duplo veću brojku djece na finalu u odnosu na prosjek, djece je bilo još i više te je policija zbog sigurnosti zatvorila ulaz u dvoranu prije nego što su svi navijači s kupljenom ili godišnjom ulaznicom ušli u dvoranu.

Ovim putem ispričavamo se još jednom svakom navijaču koji nije uspio ući u Draženov dom unatoč kupljenoj ulaznici.

Svaki navijač prije svega može zatražiti povrat novaca za kupljenu ulaznicu. Također, svi navijači mogu podignuti ‘bianco’ ulaznicu za bilo koju utakmicu Futsal Dinama u prvom dijelu sezone 2024./25. (uključujući i bilo koju utakmicu Lige prvaka, ako Futsal Dinamo bude domaćin skupine).

Uz to, svi navijači mogu se u petak (24. svibnja), od 18 do 20 sati u Bonita Caffe & Sandwich Baru na Cvjetnom trgu fotografirati s peharima namijenjenima prvaku države i igračima Futsal Dinama.

Navijače koji su kupili ulaznicu preko CoreEventa, a nisu uspjeli ući u dvoranu, molimo da kontaktiraju korisničku službu CoreEventa na [email protected] te će im novac ubrzo biti vraćen na račun. S tom potvrdom možete podignuti ‘bianco’ ulaznicu za iduću sezonu u petak na Cvjetnom trgu ili prvoj domaćoj utakmici iduće sezone.

Navijači koji su kupili fizičke ulaznice, a nisu uspjeli doći u dvoranu, neka s tom ulaznicom dođu na Cvjetni trg u petak (između 18 i 20 sati) ili na prvu domaću utakmicu iduće sezone. Uz povrat novaca moći će zamijeniti ulaznicu za ‘bianco’ ulaznicu za iduću sezonu".



Tagovi

FutsalfutsalFutsal DinamoMNK Futsal Dinamoprvenstvo hrvatske u futsaluMNK OlmissumOlmissum

Ostale Vijesti