Mandžukić karijeru nastavlja kod bivšeg suigrača iz reprezentacije

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.07.20. | 09:01

Bivši Vatreni kao slobodan igrač vruća je roba na tržištu.

Mario Mandžukić nakon samo šest mjeseci raskinuo je ugovor s katarskim Al Duhailom. Hrvatski napadač stigao je u egzotičnu zemlju kao veliko pojačanje i za još veći ugovor, no jednostavno od samog starta mu novi klub i liga nisu sjeli te je bilo pitanje kad će završiti tamošnju avanturu.

Bivši Vatreni je jučer sam potvrdio razlaz s klubom te da je slobodan igrač. Kako se ova situacija mogla predvidjeti špekulacije oko nastavka karijere su odavno i krenule. Mjesecima ga se povezivalo s turskim velikanima, tamošnji mediji su ga najviše povezivalo s Galatasarayjem.

Posljednjih dana se intenzivno pisalo o interesu novog člana Serie A Beneventa, navodno je predsjednik tog kluba Mandžu podcrtao kao glavnu metu, kao i da je Pippo Inzaghi dao zeleno svijetlo za njegovo dovođenje.

Međutim, u ruskim medijima se pojavila informacija kako se u utrku uključio i Lokomotiv iz Moskve. Navodno, pregovori traju već mjesec dana te se čekalo da se raskine ugovor u Kataru, a prema informacijama tamošnjih medija Rusi su ponudili hrvatskom napadaču dvogodišnji ugovor.

Veliku ulogu u transferu trebao bi imati Vedran Ćorluka, kapetan Lokomotiva, koji je navodno dobio zadatak da nagovori Mandžukića da mu se pridruži u Moskvi.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters Staff/Reuters)

 


Tagovi

Mario MandžukićVedran Ćorlukatransferi

Ostale Vijesti