KEVIN QUIGLEY POOL/Action Images
KEVIN QUIGLEY POOL/Action Images

Manchester City sprema paprenu ponudu za Kanea koji postaje drugi najskuplji igrač svih vremena

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.06.21. | 09:13

Žele završiti transfer što ranije,.

Harry Kane je pred kraj sezone jasno izjavio da je stiglo vrijeme da napusti Tottenham. "Nikada nisam rekao da ću ostati u Spursima do kraja karijere. Netko će možda reći da sam očajan za trofejima. No, ja imam osjećaj da je preda mnom još dugačka karijera, sigurno sedam, osam godina na vrhunskoj razini. "Želim igrati najveće utakmice. Na kraju odluku trebam donijeti ja", rekao je tada Kane u intervjuu za Garyja Nevillea.

Minimalni iznos za kojeg bi ga tvrdi predsjednik Spursa Daniel Levy mogao prodati je, pisali su britanski mediji, 100 milijuna funti. No, ta cifra će, izgleda, biti dosta veća. Naime, dva kluba koja su prvi u redu za dovođenje Kanea dolaze iz istog grada. I oba imaju puno love.

Kako bi preduhitrili rivale iz Uniteda, uprava Manchester Cityja navodno sprema ponudu tešku 160 milijuna eura za goropadnog engleskog napadača, tvrdi Nicolo Schira, poznati ekspert za transfere. Samim time Kane bi postao drugi najskuplji igrač u povijesti nogometa, iza Neymara i ispred Mbappea.

Uz to, City priprema Kaneu ugovor do 2024. uz godišnju plaću od 16 milijuna eura.

Kane se u ovom trenutku, dakako, maksimalno fokusira na početak Eura kojeg Engleska otvara protiv Hrvatske na Wembleyju. U ovoj situaciji vjerujemo da nije samo Manchester Cityju u interesu zgotoviti transfer što prije, i uzeti ponajboljeg napadača svijeta svojim rivalima pred nosom, nego i Garethu Southgateu koji želi fokusiranog Kanea na Euro, a ne na stotine milijuna eura koje stižu iz dva manchesterska velikana.



Tagovi

Harry KaneManchester CityManchester UnitedTottenhamPremier ligaengleskaEngleska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2020Euro 2021europsko prvenstvo u nogometuEuropsko prvenstvo u nogometu 2020

Ostale Vijesti