Action Images
Action Images

Kane potvrdio da želi napustiti Tottenham: Sada je vrijeme da me Levy proda, za dvije godine više neću vrijediti toliko

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.05.21. | 13:39

Predsjednik Spursa traži 100 milijuna funti za

U razgovoru s Garyjem Nevilleom prvi topnik Tottenhama, Gordog Albiona i Premier lige otvorio je dušu.

"Nije me strah reći da želim biti najbolji. Želim biti na razini na kojoj su bili C. Ronaldo i Messi. Želim osvajati trofeje iz sezone u sezonu, zabijati, 50, 60, 70 golova", rekao je Harry Kane bivšem engleskom reprezentativcu.

Još početkom tjedna počelo se špekulirati da Kane na ljeto želi napustiti White Hart Lane, a kao buduće destinacije spominju se Manchester City i Chelsea.

"Ne želim doći do kraja karijere i žaliti za nečim. Nikada nisam rekao da ću ostati u Spursima do kraja karijere. Netko će možda reći da sam očajan za trofejima. No, ja imam osjećaj da je preda mnom još dugačka karijera, sigurno sedam, osam godina na vrhunskoj razini. Stoga, još uvijek nisam očajan, rekao je Kane i nastavio:

"Želim igrati najveće utakmice. Na kraju odluku trebam donijeti ja".

Pred Kaneom su još tri godine ugovora potpisanog 2018, a predsjednik kluba Daniel Levy poznat je po tome da ne voli baš prodavati svoje ključne igrače.

"S Levyjem sam u odličnim odnosima. On je uvijek bio dobar prema meni, davao mi je dobre ugovore. No, klubu sam dao 16 godina svojega života. Vjerujem da možemo imati iskreni razgovor i vidjeti gdje stojimo".

Predsjednik Spursa izvjesio je cifru od 100 milijuna eura za svojeg najboljeg igrača koji je sada dao nedvosmislenu poruku da je došlo vrijeme za prelazak u drugi klub u kojem će moći razviti svoj puni potencijal i početi osvajati trofeje.

"Ako za mene može dobiti 100 milijuna funiti, zašto me ne bi prodao? Za dvije godine više neću vrijediti toliko".

Ono što bi za hrvatsku reprezentaciju i izbornika Zlatka Dalića bilo najbolje je da Kane krene u pregovore oko svoje buduće destinacije i da dvoboj protiv Vatrenih 13. lipnja ne dočeka psihički 100 posto spreman.



Ostale Vijesti