Managua u polufinalu Clasure, Esteli i Diriangen prolongirali odluku za zadnje kolo

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.04.20. | 11:48

Do pobjede su došli Ferretti, Deportivo i Real Madriz.

Iako i u Nikaragvi polako raste broj oboljelih od korone, trenutno ih je devet, nogomet ne namjerava stati. Ova zemlja je i dalje jedna od rijetkih na planeti koja se odlučila nastaviti sport, kao da je sve apsolutno normalno. Najvažnija sporedna stvar na svijetu nije izuzetak, a noćas smo mogli ispratiti pet utakmica 17. kola Clasure.

Ovo je bilo predzadnje kolo regularnog dijela, a tokom noći smo dobili odgovor na pitanje tko će s prve pozicije u borbu za finale. To će biti momčad Manague, koja je pregazila Jalapu, postigavši šest golova pa već od danas može razmišljati o protivniku u završnici.

Već nakon 45. minuta bilo je jasno da će aktualni prvak upisati pobjedu. Espinoza, Fernandez i Quinto su momčadi iz nikaragvanske prijestolnice omogućili šetnju u drugom poluvremenu, a Fernandez s još dva i Gallego su samo dovršili posao protiv nemoćnog gosta za koga je Lopez u 88. minuti postigao počasni gol.

U najvažnijoj utakmici kola koje je odlučivala o drugom mjestu Esteli i Diriangen su izašli s praznim puškama te tako prolongirali odluku o sigurnom polufinalistu za zadnje kolo.

U borbu za polufinale se umiješao Ferretti, koji je na svom stadionu pomeo Sabanas i tako kolo prije kraja s četvrtom pobjedom u nizu došao do četvrtog mjesta sa samo dva boda zaostatka za Estelijem i Diriangenom.

Juventus je porazom od slabašnog Deportiva kolo prije kraja zakomplicirao svoju poziciju u doigravanju. U posljednjoj utakmici dana  Real Madriz svladao je Chinadegu s 2:0 te ih tako udaljio od željenog šestog mjesta.

Rezultati 17. kola Clasure:

Ferretti – Sabans 2:0

Juventus Managua – Ocotal 0:1

Esteli – Diriangen 0:0

Managua – Jalapa 6:1

Real Madriz – Chinandega 2:0

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

kladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti