Mamić: Neka ovako bude i u playoffu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 05.08.15. | 09:26

'Modri' su bili u fantastičnoj situaciji nakon svega 20-ak minuta, vodili 3:0, ali nakon toga slijedi pirov povratak domaćina.

Dinamo je sinoć izborio play-off za Ligu prvaka u Norveškoj protiv Moldea. Hrvatski je prvak, nakon 1:1 iz prve utakmice, izvukao novi remi 3:3. 'Modri' su bili u fantastičnoj situaciji nakon svega 20-ak minuta, vrlo je brzo stajalo an semaforu 0:3, zahvaljujući pogocima Pjace, Ademija i Roga. Ipak, gosti se u nastavku susreta vraćaju, u 75. su izjednačili, ali su Mamićeve 'trupe' ipak izdržale neugodne nalete domaćina.

„Za momčad, mene kao trenera i cijeli klub je bilo najvažnije proći dalje, a za neku analizu utakmice i zašto smo dobili tri gola će biti vremena u danima koji dolaze. Kao treneru mi nije bilo lako voditi 3:0 pa se na kraju boriti za prolaz, ali tako je to u nogometu. Što se mene tiče ja bih htio da isto ovako bude u play-offu Lige prvaka“, rekao je glavni strateg Modrih, prenose službene stranice kluba.

Sličnog su razmišljanja bili strijelci prvih dvaju pogodaka, Marko Pjaca i Arjan Ademi.

„Kakva utakmica... Sigurno jedna od najzanimljivijih koje sam igrao, a vjerujem i koje su navijači gledali. Nije bilo lako. Vodili smo 3:0 i stvarno se činilo da ćemo lako proći, a onda je na kraju ipak bilo teško, ali svakako je najvažnije da smo prošli. Rekao bih čak da je to danas jedino bilo bitno. Prošli smo dalje, osigurali europsku jesen i još smo u igri za Ligu prvaka“, dojmovi su Marka Pjace nakon utakmice.

„Što uopće reći nakon ovakve utakmice? Šest golova, tri penala, crveni karton, puno žutih kartona, jako puno prilika... Svega je bilo, mogli smo i trebali i prije riješiti utakmicu, ali mislim da su gledatelji mogli uživati. Jedino je bitno da smo prošli, da smo u play-offu Lige prvaka te da i dalje imamo šansu za Ligu prvaka“, poručio je kapetan Arjan Ademi.

(Foto: gnkdinamo.hr)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Liga prvakaMoldeDinamo Zagreb

Ostale Vijesti