ALBERT GEA/Action Images
ALBERT GEA/Action Images

L'Equipe piše o velikoj trampi: Barcelona daje Griezmanna za Dybalu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 20.07.21. | 12:40

Oba kluba željela bi se riješiti svojih zvijezda.

Prema pisanju poznatog francuskog L'Equipa, Barcelona i Juventus spremaju se na veliku trampu. U smjeru Torina trebao bi poći Antoine Griezmann, a u suprotnom pravcu na Camp Nou stići Paulo Dybala.

Poznato je da se Barcelona već neko vrijeme nalazi u nezavidnoj financijskoj situaciji, pogotovo kako bi ostavili prostora za novi Messijev ugovor. Jedan od najvećih utega katalonskog kluba je Antonie Griezmann koji tjedno zarađuje 300.000 eura, to je milijun i dvjesto tisuća mjesečno, 13.2 milijuna godišnje...

... a za uzvrat nije dao previše. U prvoj sezoni na Camp Nou zabio je 15 uz četiri asistencije, a u drugoj 20 uz 13 asistencija. To nisu loše brojke, no mnogi su za taj novac očekivali više.

Slična je situacija s Paulom Dybalom, koji je za Juventus zabio 100 golova u 254 nastupa (uz 41 asistenciju), no u prošloj sezoni imao je problema s ozljedom, kasnije nije bio u milosti Andrea Pirla i zabio je svega pet golova u 26 utakmica.

Dybali je ostalo još 12 mjeseci ugovora u Torinu i već neko vrijeme Zebre šalju signale da bi ga voljeli prodati ovo ljeto.

Ista je stvar i s Griezmannu koji je već ozbiljno koketirao s povratkom u Atletico.

Prema popularnoj stranici Transfermarktu, vrijednost Griezmanna je 60 milijuna eura, a Dybale 50, no Argentinac je tri godine mlađi tako da bi ova trampa trebala biti, kako se kaže, 'fair deal'.


Tagovi

BarcelonaJuventusLionel MessiAntoine GriezmannPaulo Dybala

Ostale Vijesti