Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Kovačević: “Kad nam suparnik ništa ne napravi mi napravimo glupost, no u prvom poluvremenu spasio nas je naš golman Zelenika”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.08.23. | 08:53

Trener Varaždina teško je pronalazio riječi opravdanja nakon trećeg remija u tri kola

Pred kamere MAX Sporta odmah nakon utakmice u kojoj je njegova momčad izgubila dva boda na sličan način kao i kolo prije doma protiv Slaven Belupa stao je Mario Kovačević, trener nogometaša Varaždina.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjećamo, Varaždinci su u Kranjčevićevoj vodili pogocima Mitrovskog i Brodića nakon velikih pogrešaka mladog hrvatskog reprezentativnog vratara Nikole Čavline, danak školovanju, bolje u Lokomotivi nego u Dinamu, smijemo li primijetiti. Početkom drugog poluvremena Kalaica je nakon Stojkovićeva kornera glavom smanjio na 1-2, ali ubrzo je Brodić na Šeginu asistenciju povećao na 1-3. No, prvo je Stojković na dodavanje Kačavende smanjio na 2-3, a potom je Pajić skrivio kazneni udarac na Milićeviću kojeg je Stojković pretvorio u 3-3. Do kraja utakmice obje su momčadi po kiši jurišale po sva tri boda, ali ostao je remi.

“Teško je sad biti pametan, ali slično je bilo kao i protiv Slaven Belupa. Opet smo jako dobro otvorili utakmicu, imali dva gola razlike već nakon prvog poluvremena, puno prilika da možda postignemo i treći pogodak. Jako dobro je i Lokomotiva igrala, naš je golman Zelenika dva-tri puta jako dobro reagirao. Znali smo što nam se dogodilo prošlu utakmicu, htjeli smo da nam se ne dogodi opet, ali teško je znati što je u glavama igrača. Zabili smo taj gol za 1-3, ali nažalost, kad suparnik nešto ne napravi napravimo mi glupost kao ovaj kazneni udarac i na kraju je ostalo 3-3”, kazao je Kovačević.

Što se igre njegove momčadi je dodao:

“Bila je sjajna, zanimljiva utakmica, za gledatelje po ovom kišnom vremenu pogotovo, a mi moramo raditi na našim dobrim stvarima, a početi ispravljati odnosno izjegavati pogreške ako želimo početi pobjeđivati, a želimo normalno. Žao nam je kad na ovakav način gubimo bodove”, poručio je trener Varaždina.

Podsjećamo, Varaždin ima tri remija u prva tri kola: 1-1 u Velikoj Gorici, 2-2 doma protiv Slaven Belupa te sada 3-3 u Kranjčevićevoj. Slijedi Rudeš u Varaždinu, mnogi ne bi imali ništa protiv 4-4! Šalimo se, naravno… (G)



Tagovi

Mario KovačevićNK VaraždinHrvatska nogometna ligaNK Lokomotiva

Ostale Vijesti