Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Čabraja: “Dogodile su nam se dječje, katastrofalne pogreške, ali doslovce smo pokazali karakter. Stojković? Ništa nije upitno kod njega”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.08.23. | 08:19

Lokomotiva i Varaždin odigrali su 3-3 u petak navečer u 3. kolu HNL-a

Silvijo Čabraja nakon utakmice u Kranjčevićevoj u kojoj je njegova momčad izbjegla poraz nakon što je dvaput zaostajala po dva pogotka nije mogao biti nezadovoljan.

Trener momčadi s Kajzerice je nakon 3-3 protiv Varaždina u prvom ogledu 3. Kola hrvatskog nogometnog prvenstva po svom običaju mirno i trezveno komentirao utakmicu.

“Možemo biti zadovoljni jer igrači su doslovno pokazali karakter. I nakon 0-2 i nakon 1-3. Vratili smo se u utakmicu. Koliko god je naša utakmica u Velikoj Gorici bila nezanimljiva, mislim da je ova bila zanimljiva. Žao mi je što je vrijeme takvo kakvo je pa da nije došlo puno više gledatelja”, kazao je Čabraj za MAX Sport nakon utakmice, a što se igre njegove momčadi tiče je dodao:

“Čak smo dobro i ušli u utakmicu, do gola smo bolje stajali na terenu. Nažalost, dogodile su nam se dječje pogreške, primili smo dva gola u dvije-tri minute, no igrači su pokazali karakter, nije ih napustio ni žar ni želja ni vjera u sebe da se mogu vratiti u utakmicu.”

Činilo se da je Lokomotiva darivala Varaždin kod sva tri pogotka.

“Da, to su tri, možemo slobodno reći, katastrofalne pogreške. Naravno, događaju se, golovi se u nogometu primaju zbog pogrešaka. Mi smo se u prvom poluvremenu puno više trudili da bi došli do gola, što nam je Varaždin onemogućio. Varaždin je jako dobra momčad, dobro je stajalo na terenu, jednostavno nam nije dopuštao prići, a nisu gosti ni radili ovakve pogreške kao mi.”

Luka Stojković, asistencija i dva pogotka.

“Nije ništa upitno oko njega. Stojković je plemeniti igrač koji se nakon tih obvaze u U21 reprezentaciji i kasnijeg priključenja lagano vratio u formu i mislim da će biti sve bolji i bolji”.

Lokomotivi slijedi dva tjedna stanke jer je Rijeka odgodila utakmicu sljedeći vikend.

“Da i sva sreća da smo osvojili ovaj bod, bit će nam puno lakše raditi ova dva tjedna”, poručio je Čabraja. (G)



Tagovi

Silvijo ČabrajaNK LokomotivaHrvatska nogometna ligaNK Varaždin

Ostale Vijesti