REUTERS/Molly Darlington
REUTERS/Molly Darlington

Hansi Flick ponovno pozvao Gündogana

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.06.23. | 13:05

Domaćin idućeg Europskog prvenstva u ljeto 2024. Njemačka je izuzeta iz kvalifikacijske faze, ali igra desetak prijateljskih utakmica

Ilkay Gündogan, kapetan Manchester Cityja s kojim je još uvijek u lovu na trostruku krunu, vraća se u njemačku reprezentaciju za lipanjske prijateljske utakmice nakon što je 'preskočio' ožujka kada su se također igrale međunarodne utakmice, objavio je u petak izbornik Hansi Flick.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ilkay Gündogan jedan je od osam njemačkih igrača koji se vraćaju na popis, uključujući braniča Real Madrida Antonija Rüdigera, veznjaka Dortmunda Juliana Brandta i napadača Bayerna Leroya Sanéa.

Zbog finala Lige prvaka 10. lipnja s Manchester Cityjem protiv milanskog Intera, Gündogan i Robin Gosens propustit će početak okupljanja reprezentacije 7. lipnja i pridružiti se suigračima kasnije.

Kao što je objavljeno krajem veljače, Thomasa Müllera nema na popisu, kao ni Maria Götzea, Sergea Gnabryja i Niklasa Sülea.

Domaćin idućeg Europskog prvenstva u ljeto 2024. Njemačka je izuzeta iz kvalifikacijske faze, ali igra desetak prijateljskih utakmica.

Njemačka će 12. lipnja u Bremenu dočekati Ukrajinu u 1000. utakmici u svojoj povijesti, zatim će se četiri dana kasnije preseliti u Poljsku, a 20. lipnja u Gelsenkirchenu igra protiv Kolumbije.

U ožujku Njemačka nije bila najuvjerljivija, pobijedila je Peru (2-0), ali je poražena od Belgije(2-3).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Ilkay GündoganNjemačka nogometna reprezentacijaHansi Flick

Ostale Vijesti