Kovač ispustio pobjedu u zadnjoj minuti, prva pobjeda za Koln ove sezone (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.12.17. | 17:57

Šteta za hrvatskog trenera.

Poveo je Frankfurt već u prvoj minuti i to preko srpske veze Gačinović-Jović, a do novog pogotka čekalo se do 65. minute kada je vodstvo za domaćine povisio Haller koji je u nastavku ušao u igru umjesto našeg Ante Rebića.

Ipak, i gostujući je trener pogodio s izmjenom jer je u 82. minuti zamjena Embolo zabio za smanjenje vodstva, a u posljednjoj je minuti stoper Naldo donio Schalkeu vrijedan bod kojim su ostali na drugom mjestu Bundeslige barem za sada. Frankfurt je sedma momčad lige, a pobjedom su se mogli izjednačiti s trećim Leipzigom.

Bayern je jako dugo lomio žilavi Stuttgart u gostima, imali su blagu dominaciju, ali probili su ih tek u 79. minuti pogotkom Thomasa Mullera koji je samo 14 minuta prije zamijenio Tolissa. Zanimljivo, Stuttgart je u posljednjoj minuti imao kazneni udarac za bod, ali je Akolo pucao loše, a Sven Ulreich obranio njegov udarac i tako sačuvao bodove za vodeći Bayern.

Prvu pobjedu ove sezone upisao je Koln koji je do tri boda stigao nakon dugih 16. kola čekanja. Žrtva je bio Wolfsburg koji je imao dominaciju kroz posjed, ali Koln je redao prilika i na kraju zasluženo slavio. Pogodak odluke zabio je Clemens koji je zabio u 67., samo četiri minute nakon što je ušao u igru. Bez obzira na to ostali su na samom dnu s tek šest bodova ove sezone.

U preostale dvije utakmice remizirali su Augsburg i Freiburg te Bremen i Mainz, a u obje se utakmice odlučivalo u sudačkoj nadoknadi kada je padao najveći broj pogodaka.

Bundesliga, 16. prosinac:

Augsburg - Freiburg 3:3
Frankfurt - Schalke 2:2
Koln - Wolfsburg 1:0
Stuttgart - Bayern 0:1
Bremen - Mainz 2:2

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Niko Kovač

Ostale Vijesti